Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ciki a monográfia...

Tényleg ciki a monográfia aláírás?

Figyelt kérdés
Ma alá kellett írnom egy dokumentumot és az ügyintéző hölgyike becsmérlően ennyit mondott: "csak ennyi? Nem túl kreatív...". Nagyon rosszul éreztem magam. Tény, hogy nem túl látványos, de nem hittem volna, hogy valaki le fogja szólni.
aug. 23. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, mint ha nem lenne mindegy hogy írsz alá xd
aug. 23. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igyintéző az hogy aláirasokat les meg bírál.
aug. 23. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
*ügyintéző az
aug. 23. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Az mi az ördögöt jelent, hogy monográfia aláírás? Igazándiból megvan a válasz: az égadta világon semmit. Csak te valami roppantul okosat akartál mondani. Nem sikerült.
aug. 23. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
4: de legalább az első kettőnek nem tűnt fel :D
aug. 23. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Igen, csoda, ha kifér. Ha monogramra gondoltal, elmegy. 🤫😉
aug. 23. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
7%

Vki kiolvashatoan meg nyomtatottan ir alá ami nem is aláírás szinte hanem csak leírta a nevét írottal.

Az aláírás normál esetben nem olvasható van vmi stílusa is.

Sokan nem tudják mi az hogy aláírni, vagy mi az, hogy csak leírod a neved olvashatóan szépen.

Még a mi igazgatink es csopvez se tud aláirni. Csak leírják a nevüket🤣

Es ilyen iq selejtek a "vezetők".

aug. 23. 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg kijavította a autocorrect. Monogramos aláírást akartam írni.
aug. 23. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Kit érdekel, hogy ciki-e? Én is csak monogramot használok, mert kilométeres, ronda nevem van, és nem vagyok hajlandó minden alkalommal leírni az egészet. Dajkacápát vagy mezőgazdasági kombájnt is rajzolhatsz aláírás gyanánt, teljesen legális. Az ügyintéző pedig megtarthatja magának a véleményét.
aug. 23. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

Monográfia=

“A monográfia önálló dolgozat, szakmai írásmű, amely egy tudományos kérdést minden szempontból, kimerítően, egységbe foglalva tárgyal. Gyakran doktori dolgozatok, akadémiai pályaművek. A monográfia abban különbözik a tankönyvektől, kézikönyvektől, hogy nem egy bizonyos tudományterület egészét térképezi fel, hanem annak csak egy részét mutatja be.”

Te mi a bánatról beszélsz, Kérdező?!

aug. 23. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!