Van olyan akinek az egyetemi evei alatt egy baratja se volt?
Figyelt kérdés
aug. 23. 06:26
1/6 anonim válasza:
Van. Többség ilyen... aki azt hiszi egyetemistaként, hogy voltak barátai, az egyetem után hamar rá jön,hogy csak haverjai voltak, mert kb az életben többet nem beszélnek. Van ez így.
2/6 anonim válasza:
Én. Valóban csak haver volt 1-2, akik a képzés elvégzése után töröltek is minden egyetemi ismerősüket facebookról
5/6 anonim válasza:
Így utólag visszanézve, szerintem ez rám is igaz. Volt 2-3 ember, akire ott és akkor barátként gondoltam, de igazából amint vagy szakot váltott az illető, vagy elmentünk külön gyakorlatokra, abból semmi sem maradt. Szóval még az egyetem végét se bírta ki a "barátság".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!