Nyerges Levente kérdése:
Szerintetek mikortól számoljuk az alfa generációt? 2010 vagy 2012?
Figyelt kérdés
aug. 22. 23:28
A kérdező szavazást indított:
2010
2012
Másik év
19 szavazat
1/17 A kérdező kommentje:
Én is szavazok
2/17 A kérdező kommentje:
Ja nem mert nem lehet
3/17 anonim válasza:
Én úgy gondolom 2012, 2010-11 pedig Z generáció (és lejjebb persze)
5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy Én is így gondolom csak gondoltam megkérdezek másokat
Köszönöm válaszodat 3-as (ha nem válaszolok saját magamnak akkor 1-es) válaszoló
aug. 23. 00:13
6/17 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló!
Köszönöm véleményed
aug. 23. 00:13
7/17 A kérdező kommentje:
De 2010 határa az azt jelenti hogy 2010 az még Z vagy hogy már alfa?
aug. 23. 00:14
8/17 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Nem lesznek mások az emberek, attól, hogy 1-2 évvel máskor születtek.
10/17 anonim válasza:
Az ember nem egy gép, amit ilyen módon kellene megkülönböztetni más emberektől! Értem én, hogy van az Opelnek, a Fordnak, a Ladának - vagy bármilyen autónak, televíziónak, telefonnak, (egyéb kütyünek) többféle típusa, de az ember nem tartozik a kütyü tartományba. Vannak a régen születettek és a fiatalok között is egyformán értékes, illetve mihaszna emberek. Speciel, több, mint dedós szint ilyen módon beskatulyázni embereket. Értelmetlen ilyen jelzőkkel felruházni embereket, akik közül egyik sem kéredzkedett a világra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!