Kaptatok valamilyen szülői segítséget a felnőtt élet elkezdéséhez ?
Apám meghalt 15 éves koromban,anyám lelépett egy orvos barátjával. Még a colstokot is saját pénzen vettem, amivel megmértem, mekkora fófa5zt kaptam, nem segítséget. Már a középiskolát is éjszakai vagonrakások mellett végeztem.
De tudod, mit? Nem bánom! Idejében megtanultam, hogy jöhet bármi, el tudom tartani magam. Volt is akkora egészséges önbizalmam, mint a Clark Ádám kotróhajó. Most, nyuggerként kijelenthetem, gyönyörű életem volt. Volt HONNÉT (a 0-ról) fejlődni, apránként beszerezni mindent, és örülni még a legapróbb lépésnek is.
Én kaptam.
Középiskola alatt fizették a magántanárt, hogy felkészítsen nyelvvizsgára és emelt érettségire. Sajnos már akkor is szaktanár hiány volt a gimnáziumomban.
Efyetem alatt fizették a lakhatásom és étkezésem. A többit diákmunkából és ösztöndíjból fizettem.
A pályakezdő éveim alatt szintén ott segítettek, ahol tudtak.
Lakáa vásárlásnál kaptunkaz önerőnkhöz segítséget.
Nem vagyonosak a szüleim, de mindig törekedtek, hogy tegyenek félre. És 50 plusszosan is folyamatosan igyekeztek tanulni és fejlődni.
Én ezt a mentalitást viszem tovább.
A kislányunk még nincs is óvodás, de már aktívan rakunk neki félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!