Van még valaki, aki falra mászik a Beliani reklámban dalolászó pasi hangjától?
Figyelt kérdés
aug. 19. 21:05
11/20 anonim válasza:
Ezért nem nézek semmilyen reklámpt, hogy az ilyen debilség ne fertözze meg az agyamat.
12/20 A kérdező kommentje:
Youtube-on szokott lenni, és bár mindig leállítom, de valamennyit muszáj meghallgatni belőle. Az tuti, hogy nagyon "hatékony" a reklám, még sosem néztem meg, hogy mi a fene ez.
aug. 20. 08:34
13/20 anonim válasza:
Jelen. Fura, hogy nem tűnt fel a hírdetőnek, hogy mennyire gáz...
14/20 Szolovjov válasza:
Szerintem nő, de iszonyat pocsék hangja van.
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
na én meg simán azt gondoltam hogy egy Magyar ötlet, de szinte meg sem lep hogy ez is csak koppintás :/
17/20 anonim válasza:
15,
És mégis csak nálunk éneklik kappan hangon. :)
18/20 anonim válasza:
12: Reklámblokoló van a gépen, sosem láttam még reklámot a jutubon, pedig most is vagy 15 oldal van nyitva.
19/20 anonim válasza:
Amikor először hallottam pár éve, azt hittem, valami kisvállalkozás, és a tulajdonos vagy annak a kisöccse énekelte fel, mert nincs büdzsé... már akkor is idegesített, de mondom, jó, ennyire tellett... de az, hogy ennyire igénytelen legyen egy láthatóan jobban menő üzlet, hogy egy énekelni nem tudó és kellemetlen hangszínű ember által felgajdolt fos legyen a jingle-je...
20/20 anonim válasza:
valószínűleg spórolni akarnak a reklám költségén, lehet sokat kért számukra egy hivatásos énekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!