Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok, hogy vége legyen a...

Várjátok, hogy vége legyen a nyárnak és kezdődjön a szeptember?

Figyelt kérdés
aug. 19. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem, nem lehet túlélni! Egész nap a mentők vijjogasat hallani, szerinted úgy mégis miért, te agysebesz? Ez nem normális időjárás.
aug. 19. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ha 6000 fok meleg volna, az is normális volna. Az időjárás nem fog az emberek igényeihez igazodni. Illetve nem egy gondolkodó lény, ami direkt meleg, hogy bosszantson titeket.
aug. 19. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Mindent várunk, hogy véget érjen...most a meleget aztán a hideget...és így elrepül 20-30-40 év.

Aztán várjuk mikor jön pelenkázni a nővér mert teleszartuk a pelenkát.

aug. 19. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:
12%

Kicsit szánalmasak és gyerekesek azok, akik itt lepontozzák azokat, akik szeretik a nyarat.

Az itt nyavajgónak remélem nincs klímája, se autója, nem repülnek, mérsékelten vagy egyáltalán nem fogyasztanak húst..stb. mert ezek használatával mind hozzájárultok a klímaváltozáshoz, aminek most isszuk a levét.

És jobb lesz, ha hozzászoktok, ezek a hőségek állandósulni fognak.

aug. 19. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
20 évvel ezelőtt már a 30 fok is soknak számított (akkor én voltam 20)...és minden évben évről évre növekedni fog csak....ha így haladunk.
aug. 19. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Lényegtelen számomra hogy milyen hónap lesz, egyáltalán nem befolyásol semmiben.
aug. 19. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze. Szeretem a nyarat 10 napig, amikor nyaralunk. Utána nyűg.

Az ősz a kedvenc évszakom, akkor még meleg van, de már kellemes. Akkor legszebb az erdő, lehet túrázni, várost nézni stb.

aug. 20. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem várom. Már dolgozok, de még mindig él bennem, hogy sulis koromban mennyire gyűlöltem az iskolakezdést. Annyira bennem maradt, hogy már egész augusztusban gyászolok még most is, hogy lassan vége a nyárnak.

Hiába dolgozok, az is elég, hogy látom gyerekeket-szülőket bevásárolni a sulira, meg majd ha eljön a szeptembert látni a sok diákot, ahogy elkezdik, és már a rosszullét kerülget.

Az év legsötétebb időszaka.

Inkább megsülök az 50 fokban.

aug. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!