Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok, hogy vége legyen a...

Várjátok, hogy vége legyen a nyárnak és kezdődjön a szeptember?

Figyelt kérdés
2024. aug. 19. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem lehet túlélni! Egész nap a mentők vijjogasat hallani, szerinted úgy mégis miért, te agysebesz? Ez nem normális időjárás.
2024. aug. 19. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ha 6000 fok meleg volna, az is normális volna. Az időjárás nem fog az emberek igényeihez igazodni. Illetve nem egy gondolkodó lény, ami direkt meleg, hogy bosszantson titeket.
2024. aug. 19. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Mindent várunk, hogy véget érjen...most a meleget aztán a hideget...és így elrepül 20-30-40 év.

Aztán várjuk mikor jön pelenkázni a nővér mert teleszartuk a pelenkát.

2024. aug. 19. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:
11%

Kicsit szánalmasak és gyerekesek azok, akik itt lepontozzák azokat, akik szeretik a nyarat.

Az itt nyavajgónak remélem nincs klímája, se autója, nem repülnek, mérsékelten vagy egyáltalán nem fogyasztanak húst..stb. mert ezek használatával mind hozzájárultok a klímaváltozáshoz, aminek most isszuk a levét.

És jobb lesz, ha hozzászoktok, ezek a hőségek állandósulni fognak.

2024. aug. 19. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
20 évvel ezelőtt már a 30 fok is soknak számított (akkor én voltam 20)...és minden évben évről évre növekedni fog csak....ha így haladunk.
2024. aug. 19. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
13%
Lényegtelen számomra hogy milyen hónap lesz, egyáltalán nem befolyásol semmiben.
2024. aug. 19. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze. Szeretem a nyarat 10 napig, amikor nyaralunk. Utána nyűg.

Az ősz a kedvenc évszakom, akkor még meleg van, de már kellemes. Akkor legszebb az erdő, lehet túrázni, várost nézni stb.

2024. aug. 20. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem várom. Már dolgozok, de még mindig él bennem, hogy sulis koromban mennyire gyűlöltem az iskolakezdést. Annyira bennem maradt, hogy már egész augusztusban gyászolok még most is, hogy lassan vége a nyárnak.

Hiába dolgozok, az is elég, hogy látom gyerekeket-szülőket bevásárolni a sulira, meg majd ha eljön a szeptembert látni a sok diákot, ahogy elkezdik, és már a rosszullét kerülget.

Az év legsötétebb időszaka.

Inkább megsülök az 50 fokban.

2024. aug. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!