Hogyan szoktál költekezni ha például el ménsz egy fesztiválra?
A lehető legkevesebbet, én nagyon spórolós vagyok ilyen téren. Én leginkább a zene és a barátaim miatt megyek, általában bent már nem is iszok semmit.
Mi előtte szoktunk otthon összeülni iszogatni, utána megyünk fesztiválra. Kajálni is otthon szoktunk, szóval max 10000 Ft-nál megáll nálam az egyheti fesztivál (de ebben benne van az otthoni pia ára is, + a benti fogyasztás)
Én ritkán megyek fesztiválra, ezért nem nagyon spórolok akkor, amikor ott vagyok... idén voltam 17 év után újra, annyira ritkán megyek :D. 1 napra mentem összesen, akkor sem maradtam végig. Ételt összesen egy adagot vettem, abból is a legolcsóbbat - ugyanannyit fizettem egy hotdogért, mint amennyiért ált. az irodai menzán egy adag ételt. Inkább otthon ettem többet, hogy ne legyek nagyon éhes. Italra többet költöttem, mert nagyon meleg volt, de valószínűleg vittem volna magammal vizet vagy üdítőt (azt hittem, azt nem lehet bevinni, de kiderült, hogy csak alkoholt nem)... vettem kb 6 pohár italt, ebből 2 volt alkoholos.
Vettem 1-2 merch cuccot, mert jól néztek ki és egy kézműves inget páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!