Sötétben kell majd gyakorlatra mennem, mit tegyek hogy ne féljek az utcán? 16/l
Hajnal 5-kor kell majd elindulnom hogy beérjek gyakorlatra, és előre félek, mert télen reggel 6-kor is korom sötét van, nemhogy 5 órakor. Volt párszor elöző évben, mikor 6-kor indultam el (ilyenkor 7-re kellett bemennünk, idén 6-ra kell, tehát 5-kor kell elindulnom), és drogos cigányok bámultak engem az utcán, meg egy nagyon r-bancos kinézetű cigány csaj volt velük, aki meg annyira szét volt állva, összevissza ment, dölöngélt, nagyon megijedtem...
Volt olyan is, hogy 2 srác autókon törögetett üvegeket, neki dobálták, szerencsére messzebb voltam tőlük, de nagyon megijedtem attól is, mert féltem hogy észrevesznek, és odajönnek hozzám...
Nem érzem magam biztonságban oda kint ilyen időben, és aggódom, hogy ha 6-kor ilyenek mennek, akkor 5-kor vajon ennél durvábbak lesznek?...:(
Rá kellene jönnöd, hogy azért bámulnak, mert többségében nem értik, miért félsz tőlük?
Egyébként most akkor csak a drogosokkal, illetve cigányokkal van gondod?
Illetve fényes nappal nincs gondod egyikkel sem?
-Egyrészt ne villogtas se ékszert se karkötőt se semmit.
-Ne adj nekik indokot hogy megtámadjanak.
-Próbálj ne feltűnő lenni
-Vannam olyan zseblámpák amit ha benyomsz akkor nekiál vibrálni,na azt ha egy sötéthez szokott szembe belevilágítasz rövid időre elveszíti a látását amíg elfutsz.
3, köszönöm! Nem igazán hordok vényes ékszereket, meg reggel a hüvös miatt általában pulcsiban járok, néha szoktam szoknyát is hordani, de általában egy sima farmer naciba járok, meleg időbe meg rövidbe.
Mi számít indoknak ami miatt megtámadhatnak?
Ez a lámpás ötlet tetszik :)
Az a nagy büdös semmi, amit a Kérdező leírt, kb. bárhol előfordulhat alkalmankênt, Óbudától Nagykállóig.
Most tényleg annyi a gond, hogy nézték őt, egy lány szerinte r!bancosan öltözött, és egyszer két hülye begőzölt?
Én is láttam már olyat, hogy kocsmából kijövet verekedtek, egy srác fényes nappal biciklivel egy sörösüveget vágott az iskolához, aztán levizelte a bejáratot stb. de ilyen elvétve adódik, és a Kérdező által leírtakból sem derül ki, hogy egyébként minden nap rettegésben kellene hazajárnia.
#8:
Azért ne relativizáljuk már, hogy egy 16 éves lánynak ilyen helyzetekkel kell találkoznia és az teljesen rendben van. Konkrétan kiskorú és egyébként sem normális, hogy ilyen előfordulhat, amiket leírt, ne kelljen magyarázni, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!