Summer2 kérdése:
Ez mit jelent? Direkt nem nézi meg amit írok?
Figyelt kérdés
Hogyha írok neki, válaszol rögtön, de eltűnik pár perc múlva és nem látja az üzenetem két nap múlva se, csak ha ismét ráírokaug. 13. 17:32
4/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem érdekleded nagyon, biztosan van aki jobban tetszik neki, én is voltam ilyen helyzetben.
Erőltettem a dolgot, irogattam, végül találkozgattunk, de nem lett semmi komoly. Én többet képzeltem bele a kaocsolatba.
Akkor tanultam meg egy életre, hogy ha nem írnak vissza, akkor nem vagyok fontos a számukra.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
7/8 karikaslany válasza:
Lehet G betűvel kezdődik a keresztneve?
8/8 anonim válasza:
Tipikus. Gondolom Z generáció. Számukra ez így teljesen oké.
A volt párom is ilyen volt. Írtam neki egy rakás fontos dolgot, de egyikre sem reagált és meg sem nézte. Ha ráírtam újra, azonnal reagált, de csak arra az egy darab rövid üzenetre, majd újra eltűnt napokra.
Menekülj ha ilyet tapasztalsz, ez a tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!