Milyen volt 2011-2012-ben 16-17 évesnek lenni? Már semmire sem emlékszem 29/F
Figyelt kérdés
aug. 12. 22:17
1/5 anonim válasza:
Ekkoriban ment a páva stílus
BMX és rolleres kölykökkel volt tele a lakótelep
Én is 29 éves vagyok kb. ennyire emlékszem belőle
Nem ez volt a legjobb kor arra, hogy kamaszok legyünk, de cserébe a mi generációknak volt a legjobb gyerekkora :D
2/5 anonim válasza:
Jobb mint most, közel sem szorította ki ennyire a való életet a közösségi média
3/5 anonim válasza:
2012-ben voltam 16 éves. Sok új dolog volt akkoriban, ami ma már mindennapossá vált. A dubstep nagyon ment akkor, ma már szinte teljesen eltűnt. Az instagram is még új volt, pár embernek volt csak. Ma már mindenkinek kb. Akkor is eléggé degenerált volt a világ, de összességében szép emlékeim vannak arról az időszakról.
4/5 anonim válasza:
Én emo, visual kei stílusban öltözködtem. Sokan szerették akkoriban a japán rockot. Akik nem, azok meg cikiztek minket. Mintha jobban néztek volna ki a picsa villantó low rise farmerjükben, olcsó kínai boltos műhajukkal, narancssárga alapozóval, fehéres rúzzsal kikenve.
5/5 anonim válasza:
Nem volt nagy szám, én is csak arra a sok gyökérre emlékszem az iskolából. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!