Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen lehet egy ilyen élet?

Milyen lehet egy ilyen élet?

Figyelt kérdés

Ha valaki fél az elköteleződéstől, nem is vágyik a testi kapcsolatra..

De sok dolog van amit csinál az életben/ amit ki akar próbálni. Utazik, jógázik, rengeteg barátja van. Minden héten valami más helyet látogat meg. Van ideje sportolni, naplót írni, olvasni

aug. 11. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Bonyodalmaktól mentes, nyugodt.
aug. 11. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
unalmas
aug. 11. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Az emberek zöménél azért jelen van a kötelezettségvállalás, célok, napi feladatok.

Az ilyen tengek lengek a nagyvilágban kizárólag a saját örömömre nekem mindig....érdekes.

Valami fix, hogy nem stimmel az illetővel.

Rendszerint az ilyenek vezetnek blogokat, milyen szuper élete van, éljen az egyedüllét, utálja a gyerekeket, meg minden mást, ami egy átlagember napi kötelezettségét kiteszi.

aug. 11. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki így jó, akkor jó. Nekem pont ilyen az életem, csak van szexpartnerem, mert testi kontaktra bőven van igényem. 1 éve járunk össze, de mindkettőnknek megvan a maga élete, rengeteget sportolunk, utazgatunk, programokat csinálunk a barátokkal, családdal, nem kell a párkapcsolattal járó nyűgöktől szenvedni, mégis van rendszeres szex. Legjobb élet az ilyen, legalábbis nekünk.
aug. 11. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kalandos és izgalmas. Főleg ha tényleg sok és nem átlagos dolgot csinál. Pl extrém sportok, utazások nem átlagos helyekre (gondolok itt akár szélsőséges természeti környezetre, vagy utazásra nem ajánlott harmadik világbeli országokra)

Nekem egy ilyen élet nagyon szimpatikus.

"Az ilyen tengek lengek a nagyvilágban kizárólag a saját örömömre nekem mindig....érdekes.

Valami fix, hogy nem stimmel az illetővel."

Csak azért nincs olyan sok ember, aki ilyen életet él, mert a legtöbben nem merik meglépni. Végül a társadalmi normáknak engednek. Sokan pedig annyira mélyen ezen normák által megkötve gondolkodnak, hogy el sem tudják képzelni, hogy valaki nem. A többiekre pedig úgy tekintenek, hogy "valami nem stimmel velük".

aug. 11. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki így szeret élni, annak nyilván jó.

Neked nem tetszik, ezért neked nem jó.

Nem vagyunk egyformák

aug. 11. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ahogy #6 mondja....te döntesz az életedről, hogy neked, hogy jó..
aug. 11. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiteljesedett élet.
aug. 11. 14:34
 9/10 Girlll3 ***** válasza:
55%
Ha ennyi mindenre van ideje, miből él? Amùgy testi kapcsolat nélkül el lehet lenni, csak car.
aug. 11. 21:12
 10/10 Girlll3 ***** válasza:
0%
Nem tudom miért pontoztak le....Az átlag hajnalban felkel, dolgozik egész nap, haza megy, otthon is melò, a végén örül, ha jut magára egy kis idő. És azért utazni is pénzbe kerül, meg idő is... Tehát olvas, jògázik, utazgat, meditálgat....de miből? Ahhoz zseton is kell. Meg ez a testi kapcsolat is érdekes. Miért nincs rá igénye? Aszex?
aug. 16. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!