Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mi volt eddig...

Lányok, nők! Mi volt eddig életetek során a legrosszabb hely/helyzet, ahol megjött a menstruációtok?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy valami nagyon rossz, váratlan helyzetben jött meg a menzeszetek? Hogyan tudtátok megoldani?

aug. 10. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Úszás edzés és nem oldottam meg, hanem bocsánatot kértem és hazamentem.
aug. 10. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Egész napos városvetélkedő, városban rohangászós iskolai program alatt. Nyilván mosdó alig volt elérhető, szóval kb. 1 alkalommal sikerült aznap egy csomó iskolai egyrétegű wcpapírral megoldanom. Borzalmas volt, de nem mertem hazakéredzkedni emiatt. Azóta mindig hálás vagyok, ha itthon történik.
aug. 10. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Hetedikes osztálykiránduláson, ahol szállodában aludtunk. Hatalmas vértócsával a lepedőmön ébredtem:(((

Úgy "oldottam meg", hogy (három ágyas szobában voltam két barátnőmmel), reggel elkezdtem lehúzni az ágyneműt. Még mondták a lányok, hogy itt nem kell, ez nem kolesz, hanem hotel, de mondtam, hogy akkor is, legyünk jó fejek, annyival kevesebb dolga lesz a szobaasszonynak. Úgyhogy mind a négyünk ágya végében ott volt szépen összehajtogatva a lepedő, párnahuzat, paplanhuzat, az én kezdeményezésemre. (Már csak azon imádkoztam, hogy gyorsan reggelizzen meg a csoport (osztály), és húzzunk a picsbe.

(Vicces, mert most, 50 évesen ilyenekről dumáltunk a húgommal, elmondtam neki, ő meg azt mondta, hogy "és akkor mit csináltak volna veled, szerinted?" Tehát hogy milyen kis naiv nebáncsvirág voltam:)

aug. 11. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint persze úgy hajtogattam, hogy semmi ne látszódjon a dologból,előző voltam.
aug. 11. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Évekig szobaasszony voltam.

Ezért sosem haragudtunk, nők vagyunk, tudjuk, hogy előfordul az ilyesmi. És mindig nagyon örültünk az olyan vendégeknek, akik lehúzták az ágyneműt, ha valami malőr történt. Amiért haragudtunk, az az, amikor összeszarják, vagy össze hajfestékezik az ágyneműt. Vagy egyéb olyan undorító dolgokat művelnek, ami amúgy fixen elkerülhető lenne és nem is próbálják semmivel kompenzálni. Jóvanazúgy... Ahogy van, úgy otthagyják.

aug. 12. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer utaztunk valahová.... Sokáig tartott az út és mivel ültem nagyon észre se vettem..csak mikor a kocsi ülésén vértócsa volt alattam...
aug. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!