Lányok, nők! Mi volt eddig életetek során a legrosszabb hely/helyzet, ahol megjött a menstruációtok?
Hetedikes osztálykiránduláson, ahol szállodában aludtunk. Hatalmas vértócsával a lepedőmön ébredtem:(((
Úgy "oldottam meg", hogy (három ágyas szobában voltam két barátnőmmel), reggel elkezdtem lehúzni az ágyneműt. Még mondták a lányok, hogy itt nem kell, ez nem kolesz, hanem hotel, de mondtam, hogy akkor is, legyünk jó fejek, annyival kevesebb dolga lesz a szobaasszonynak. Úgyhogy mind a négyünk ágya végében ott volt szépen összehajtogatva a lepedő, párnahuzat, paplanhuzat, az én kezdeményezésemre. (Már csak azon imádkoztam, hogy gyorsan reggelizzen meg a csoport (osztály), és húzzunk a picsbe.
(Vicces, mert most, 50 évesen ilyenekről dumáltunk a húgommal, elmondtam neki, ő meg azt mondta, hogy "és akkor mit csináltak volna veled, szerinted?" Tehát hogy milyen kis naiv nebáncsvirág voltam:)
Évekig szobaasszony voltam.
Ezért sosem haragudtunk, nők vagyunk, tudjuk, hogy előfordul az ilyesmi. És mindig nagyon örültünk az olyan vendégeknek, akik lehúzták az ágyneműt, ha valami malőr történt. Amiért haragudtunk, az az, amikor összeszarják, vagy össze hajfestékezik az ágyneműt. Vagy egyéb olyan undorító dolgokat művelnek, ami amúgy fixen elkerülhető lenne és nem is próbálják semmivel kompenzálni. Jóvanazúgy... Ahogy van, úgy otthagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!