Milyen tanácsot lehet adni egy olyan haveromnak akinek a szülei rajta vezetik le a feszültséget?
Van egy haverom középsulis (Én most jártam ki és megyek egyetemre) és mindig mondogatja nekem, hogy a saját szülei mikor ők idegesek és a haverom nem csinál semmit akkor mindig őt kezdik el szidni. Kérdezte tőlem, hogy mit tudna csinálni, hogy jobb legyen a helyzete. Én mondtam neki először, hogy ha nem csinált semmi rosszat és úgy szidják le akkor ne nagyon próbáljon odafigyelni.
Ti esetleg milyen tanácsot tudnátok neki javasolni? (Köszönöm a válaszokat trollok kíméljenek)
Őszintén sajnálom. Rengeteg ilyen történet van.
Én is azt gondolom, hogy amennyire lehet, helyezze magát kívül az arénázáson. És úgy orientálódjon, hogy érettségi után vagy marha messze menjen el rögtön dolgozni olyan helyre, ahol van munkásszálló vagy egyetemre, kollégiumba és ne nagyon nézzen feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!