Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudom hülye kérdés kicsit, de...

Tudom hülye kérdés kicsit, de ezt miért csinálja valaki? Vagy mire utalhat ez?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit valahol, pontosabban neten de nem ilyen tipikus híres közösségi médiákon hogy pl insta vagy face.

Aztán beszélgettünk és tök jókat igazából hajnalig szinte. És sok dolgot elmondott és úgy állította be hogy nem igazán van társasága 1-2 kamu barát csak, suliba nem beszélget senkivel és hasonlók.

Tehát lényegében egy ilyen magányos kis valakinek. Nem is értettem miért mert nem volt vele gond amikor beszélgettünk.(Ezért nem értettem miért nincsenek barátai, párja vagy akármi)

És ez elég sokáig így ment, aztán a véletlen miatt felfedeztem hogy neki van még egy másik profilja is ezen az oldalon csak picit más és azon meg teljesen más... Más érdeklődési körök picit, máshogy használja ki van írva a párja neve, barátai stb.

Szóval igen tudom miért foglalkozok ilyenekkel meg minden, de érdekel akkor is😂

aug. 8. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg unja a jelenlegi párját, és kalandot keres. Ne keresd őt többet
aug. 8. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hadd találom ki: lány az illető? Nyertem ugye?
aug. 8. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyira unalmas az elete,h a hazugsagban eli meg az izgalmat.
aug. 8. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy unatkozik, vagy a jelenlegi párját unja már és valami/valaki újra vágyik.
aug. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!