Nagyjából hány órát szoktatok aludni?
Figyelt kérdés
elég az amennyit alszotok, vagy többre lenne szükségetek?aug. 7. 08:32
2/12 Antiszociális lény válasza:
4-5-6..
Ma például 4 sikerült. Tudom egészségtelen, de nem direkt van.
4/12 anonim válasza:
5-6 órát hétköznap. Nem ártana többet, de végülis elvagyok. Hétvégén szoktam bepótolni.
5/12 anonim válasza:
Nálam 7 a normális, néha elvagyok 6-tal. Tegnapra valami miatt rosszul lettem és aludtam 8 órát.
35/F
6/12 anonim válasza:
8-at alszok legtöbbször. Ha pár napig zsinórban csak 6-7-et sikerül, akkor baromi kimerült és ingerlékeny leszek.
8/12 anonim válasza:
Amennyit sikerül. Sok mindent is eldönthetek előre, ha a szomszédom másként gondolja - és nem bénulhat le miattam.
Több, mint 30 éve három műszakozom! :DD
9/12 anonim válasza:
Többre lenne szükségem. 6-7-4h.-kat alszom, nagyon változóan.
10/12 anonim válasza:
Eléggé össze-vissza mennyiséget sikerül aludnom, de valahol 6-8 óra közt lehet általában. 8 körüli szokott elegendő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!