Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan válhassak azzá, aki...

Hogyan válhassak azzá, aki szetetnék ha a szüleim nagyon ellene vannak?

Figyelt kérdés
Szóval kiskorom óta zenész szeretnék lenni de a szüleim akik rendkívül nem akartak engem így, eltitkoltam. Mert szerintük a zenélés ből nem lehet megélni es igazuk van de legalább megpróbálhatnám! Szerintetek hogyan vegyem rá őket hogy engedjenrj énekelni valahol és zenész lehessek (nem fő állás vagy mi)
aug. 6. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Zenesuli?
aug. 6. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Ha betöltöd a 18at, már engedély nélkül is jelizhetsz valami tehetségkutatóba. Spórolj pénzt, hogy oda tudj utazni, bár asszem, volt már, hogy külső helyszínen is castingoltak, és akit be akartak tenni adásba, mert annyira jó volt, neki szerveztek fuvart. (Nem biztos, hogy jól emlékszem.) Ha meg akarsz hangszer-órákat venni, arra is spórolj.

Amúgy meg lehet belőle élni. Van, aki már több, mint 20 éve csinálja csak ezt. Koncertek, új számok, talán lemezeket is adnak el, zenekaros pólók. Szóval előfordult már, hogy valaki annyira belopta magát a közönség szívébe, fülébe, hogy meg tud élni csak ebből; nem feltétlenül mindenkinek sikerül, ez igaz, de van, akinek összejött.

aug. 6. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Ha még nem töltötted be a 18-at, akkor eljárhatnál hobbiból zenélni, közben tudnál kapcsolatokat építeni, hogy mire betöltöd a felnőtt kort, ne a nulláról kelljen kezdened. Esetleg beléphetnél olyan facebook csoportokba is, ahol tanácsot kérhetnél ezzel kapcsolatban. (biztos van amatőr zenészek klubja vagy ilyesmi.)
aug. 6. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Ha felnőtt vagy jogilag, egyáltalán nem kell engedélyt kérni senkitől. Ménsz és csinálod ennyi
aug. 6. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem lehet belőle megélni, cáfolnám. Az öcsém hat éve találta ki, hogy DJ akar lenni. Őszintén, én még most is kételkedem benne, hogy egyszer ebből fog élni, bár sosem mondom neki. Viszont egyre több helyre hívják, egyre több pénzt kap egy-egy fellépésért és már szépen ki tudja egészíteni a kasszát a főállása mellett ebből is. Ami számomra meglepő, mert sosem gondoltam, hogy ennyire kitartó lesz emellett; azt hittem, ez is csak egy pár hónapos fellángolás lesz részéről, mint minden más.

Van egy komolyabb DJ ismerősöm is, vidékről indult, folyamatosan építette az ismeretségi körét, ma már nagyon jól él belőle, folyamatosan fellép külföldön is.

aug. 6. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:

17 vagyok. Köszönöma válaszokat

Esetleg hogyan tudnám rávenni őket hogy énekelhessek mondjuk egy kávézóban. Hogy megengedjék

aug. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!