Mennyire kínos más előtt kiszedni a kukából meg felszedni az utcáról az 50 Ft-ot érő palackokat?
Figyelt kérdés
Úgy hogy jól öltözött nő vagyokaug. 1. 19:56
3/18 anonim válasza:
Én rendszeresen látom, hogy az emberek megnézik az utcán eldobált palackokat és.. keresik rajta az 50Ft jelölélst. Ma is egy családból a férfi megállt az energia italos doboz mellett és piszkálta a lábával, hogy hátha ott van rajta az 50Ft.. gondolom nem volt, mert ott hagyta.
Ez ikább szomorú.
4/18 anonim válasza:
Kukából tuti nem szedném ki, de ha lent van a földön, akkor biztos nem fogom otthagyni.
6/18 anonim válasza:
Az utcan felszedni semennyire nem tartom annak, mindig felszedem, ahogy a nagyobb darab szemetet is. Kukazni nem szoktam, sajnalnam nagyon azt, akit így látnék
7/18 anonim válasza:
Nem gáz. Magyarországon vagyunk, aki nem NER lovag az létminimumon él, 50 Ft is 50 Ft. Plusz annyival is kevesebb a szemét, véded a környezetet.
9/18 anonim válasza:
Akinek baja van ezzel, annak legyen bátorsága oda menni is szólni neked. Ne foglalkozz mással. Jól is teszed, aaki a kicsit nem becsüli nagyot nem érdemli:D
10/18 anonim válasza:
Napi 300-400 db, és összeszedtél annyit mint egy diákmelós.
Vagy egy normálisan kereső 1 óra alatt.
Én ezt meghagynám a hajléktalanoknak. Persze jó ha hasznosítva vannak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!