Vállalnál hormon-, illetve kromoszómatesztet azzal a feltétellel, hogy onnantól az így megállapított nemed lesz bejegyezve, és eltérés esetén nevet kell váltanod?
De most akkor van férfi nő vagy már a transz nemnek számít?
Már nem tudom követni ezeket a dolgokat.😢
Én azt is támogatnám ha vizsgálat nélkül is lehetne nevet változtatni. A legnagyobb hülyeségnek tartom hogy még az is megvan szabva hogy egy fix listából milyen nevet vehet fel az ember...
Legyen egy elfogadott név lista, ne lehessen a gyereket zokninak meg féltéglának hívni, de ha én nőként nem Nikoletta szeretnék lenni hanem Simon, had tegyem már meg.
6-ossal rezonálok, nő vagyok, és egyértelműen látszik, illetve fiziológiai tünetei vannak, hogy az vagyok, szóval úgy álltam neki a kérdésnek, hogy what? Valószínűleg ha csinálnának egy hormontesztet, egy kromoszómatesztet, kiderülne, hogy nő vagyok... na bumm, hatalmas felfedezés.
De egyébként ha véletlenül túl magas lenne a tesztoszteronszintem, vagy kiderülne, hogy vannak heréim, csak én nem tudok róla, akkor engem nagyon rosszul érintene, nem akarnék férfiként élni, nem azért, mert szerintem szar férfinek lenni, vagy ilyesmi, csak én nem vagyok férfi. Akkor ha ez a szabály, persze, legyek akkor Kriszina helyett Krisztián hivatalosan, de nem lennék képes férfiként élni, akkor inkább vallanám magam transz nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!