Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is megtartja magának az...

Más is megtartja magának az ilyen gondolatait?

Figyelt kérdés
Abszolút nen érdekel hogy ha meghalok, másoké sem hat meg, az emberem hogy léte sem nagyon érdekel. De nyilván érdemes alkalmazkodni és a helyzethez illően viselkedni hogy egyszerűen menjen minden. Szinte nonstop apátiában vagyok és csak végtelen ürességet érzrk, szakembereket kerülöm mert kiábrándultam belőlük. Ilyen segélykiáltásos dolgokat hanyagolom már rég, nem lehet rajtam segíteni, az emberem nagyrésze amúgy is túl ostoba ahoz hogy megértse. 24f
júl. 31. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Ezek a gondolatok nem férnek bele a társadalmi normákba, pedig én is hasonlóan gondolkodom. Megtartom magamnak. 27/N
júl. 31. 00:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Külön poén hogy a környezetem kedves és mosolygós, barátságos egyénnek tart. Pedig nem is erőltetem, régen ez nem ment.
júl. 31. 01:00
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Amerikanizálódtál. A modern kapitalizmus ilyen elidegenedetté teszi az embereket.
júl. 31. 07:09
 4/4 anonim ***** válasza:
32%

A kérdező = recskakirály!

Ne válaszoljon a kérdésnek álcázott provokációjára senki!

júl. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!