Hogy ha van egy verekedés valahol akkor érdemes bele avatkozni és szétválasztani a verekedőket?
Csak ha rokonaid, barátaid verekednek össze.
Ha csak az egyik rokon, vagy barát, akkor segítesz neki de akkor nem a szétválasztás a cél.
Idegeneket meg hagyni kell a francba.
#2 Felül kell bíráljam a korábbi válaszomat.
Pénteken koncert volt, fogyott a sör, hangos volt a zene. Feleségemmel, meg a barátnőjével álltunk középtájt. Egy középkorú kopasz, meg az előttünk tántorgó-nyomuló srác ment egymásnak. Előtte egy perccel már elhúztam onnan a lányokat, hogy én álljak elöl, mert már repült egy sör, meg ment a feltett kézzel anyázás, meg a "ne nyújjá hozzám bazmeg".
Legkésőbb ekkor kellett volna 5 métert odébb sétálni.
Egyszer csak egymásnak estek, az egyik pont nekem esett, ráfogtam, aztán sokan kaptuk szét őket. Mindkettőnek volt legalább 1-1 haverja, akik húzták őket vissza, meg vagy ketten-hárman még szedtük szét őket, mert a fiatalabb ráfogott a másik pólójára, az végigszakadt, nem is engedte el. Közben az egyik "havert" meg a feleségem próbálta rólam levakarni, mert az meg azt hihette, hogy a fiatalabb oldalán szálltam be. Tény, hogy az idősebbel többet foglalkoztam...
Aztán volt még 2-3 visszaugrás, de sikerült őket szétszedni, de még fél óra múlva is egymás közt beszélték, hogy ki a köcsög és miért, igaz, addigra már 4 hegyomlás kidobó állta körül őket, ott már nem volt helye a testmozgásnak.
Tanulságként tényleg annyi, hogy addig kell odébb menni, amíg nem kezdődik el, mert utána minden olyan gyorsan történik, rengeteg helyet bemozognak a verekedők, és ha már egyszer neked estek, akkor túl könnyen bevonódsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!