Ausztriában és Svájcban élők! Melyik országban erősebb a külföldiekkel szembeni gyűlölet?
Figyelt kérdés
2,5 éve élek Ausztriában. Tapasztalatom szerint az osztrákok nem szeretik a magyarokat. Ez a 2,5 év alatt sokszor voltam diszkriminációnak kitéve. Hiába beszélem jól a német nyelvet (C1-es nyelvvizsgám van) és hiába vagyok képzett, itt fontos a származás. Hiába raknám le a C2-es nyelvvizsgát, akkor se lennék nekik elég jó, mivel nem itt születtem, nem beszélem a dialektusukat és külföldi vezetéknevem van. Mivel nem szeretnék olyan emberek között élni, akik lenéznek és megszégyenítenek mások előtt, gondolkodom a költözésen. A Svájcban élőktől szeretném kérdezni, hogy nekik mi a tapasztalatuk, mennyire erős ott a külföldiekkel szembeni gyűlölet?júl. 28. 21:39
11/13 anonim válasza:
Nem éltem még Ausztriában, de szerintem Svájc rosszabb ilyen szempontból.
12/13 anonim válasza:
A svájci felsöbbrendünek tartja magán. Legalàbb is egyenredünek az amerikaiakkal, brittekkel, japánokkal,..
Másodrendü: német, olasz, spanyol,..
Harmadrendü: Magyar, szlovák, ex-jugoszlav,...
Negyedrendü: afgán, afrikai,...
13/13 anonim válasza:
Kasztokban gondolkodnak a svájciak. Ök nem mondják a szemedbe (legtöbször nem olyan direkten), de szépen csendben sunyissan átvernek. Azt hiszed, hogy kedvessek, de egyáltalán nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!