Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok erezni elalvas...

Szoktatok erezni elalvas elott egy hirtelen osszerandulast?

Figyelt kérdés
2024. júl. 23. 21:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Most volt az elobb nekem egy ilyen, alig 5 perce fekudtem le es az egesz testem osszerandult, fura, tudatosan nem tudom eloidezni
2024. júl. 23. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor altalaban félalomban vagyok és azt képzelem, hogy egy lépcsőről lépek le vagy görörbe lepek bele
2024. júl. 23. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben gyakran tapasztaltam. Ilyenkor én is azt álmodtam hogy megbotlok vagy elesek.
2024. júl. 23. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ez teljesen normális. Az elalvás előtti néhány pillanatban fordul elő. Az izmaid ellazulnak teljesen az alváshoz és ilyenkor rándulnak egyet. Kicsit ijesztő tud lenni, de no para.
2024. júl. 23. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szinte már alszom, amikor azt hiszem, hogy épp egy szakadék széléről esek le, vagy valamilyen magas épületről, esetleg egy lépcsősor tetejéről. Nem túl kellemes, és elég szépen felébreszt a dolog.
2024. júl. 23. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen azt olvastam rola hogy epileptikus roham. Vmelyik shortos mondták vmi tudományos kategoriaban tudtad hogy..? Es itt mindig mondanak vmit
2024. júl. 24. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én úgy tudom, ez csak amiatt van, mert ilyenkor lazulnak el az izmok.
2024. júl. 24. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!