Van itt más is aki nem megy nyaralni meg sehova csak dolgozik egész nyáron? Nem unatkoztok?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 06:50
1/12 anonim válasza:
hogy unatkoznék, amikor kb. sose végzek a munkámmal?
élni mondjuk nincs kedvem így, de mégse ölöm meg magam, majd lesz valami
2/12 anonim válasza:
De, nagyon. Csak strandra járunk a gyerek miatt, de abban semmi pihentető nincs sajnos.
3/12 anonim válasza:
sosem megyek nyaralni, mert idegen helyen nehézkesen megy a WC használata
4/12 anonim válasza:
úgy hozzá szoktam hogy több mint 10 éve nem voltam nyaralni hogy most már nem is érdekel.
5/12 anonim válasza:
Én például nem megyek, mert nem igazán van kivel mennem. Persze néha barátokkal összeülünk, de ilyen több napos nyaralás biztos, hogy nem lesz.
6/12 anonim válasza:
Én ősszel tervezek hosszabb szabadságot kivenni, szeptember vége - október eleje környékén, amikor kellemes 20 fok körüli idő szokott lenni, olyankor jobban szeretek járkálni. Tavaly nyáron is Angliában voltam "nyaralni", ahol nincs ilyen meleg, 35-40 fokban nekem megterhelő utazni, járkálni, az alvás se olyan pihentető, még üzletekbe se szeretek járni mert kellemetlen amikor belépek a 20 fokra hűtött üzletbe a kinti 40 fokból. De amúgy meg is van kötve a kezem munkahelyi szabadság terén, 22 napom van egész évre, ebből 4 napot kötelezően meg kell hagyni az áthelyezett szombati munkanapokra (+dec 31), meg adott százalékot el kell érni negyedévente, szóval lehet nem is tudok ősszel se elmenni 1 hétre..
7/12 anonim válasza:
Nekem sincs kivel az utóbbi 5 évben, egyedül pedig semmi kedvem.
Szabira eljövök mert sok van, nem hagyom bent inkább otthon ülök mint munkahelyen.
8/12 anonim válasza:
Jövő hét után leszek szabin, amúgy mindig megyünk nyaralni, de most lehet nem fogunk mert páromnak másra kellettek a szabik, mással meg nem volt kedvem menni egy hétre. De majd valami hosszú hétvégét azért összehozunk a Balatonon, van ott lakásunk, tudunk menni bármikor. De ja, idén még nem voltunk úgy semmi extra programon sem, a szabim alatt barátnőmékkel találkozunk majd, aztán majd még alakul, de unatkozni nem szoktam itthon sem, vannak hobbijaim a lakásban.
9/12 anonim válasza:
Nem unatkozom. Van bőven teendőm a munkahelyen. Ha folyamatosan bent élnék, az sem lenne elég arra, hogy naprakész legyek - és ez nem az én hozzáállásom miatt van így.
10/12 anonim válasza:
Én se megyek nyaralni, de szabadságot fogok persze kivenni, azt általában itthon töltöm. Nem szoktam unatkozni, és itthon nyugalomban tudok a legjobban pihenni. Ha lenne kivel, mennék, de egyedül nem nagyon tudom magam motiválni erre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!