Melyikojuk van elorebb az eletben es miert?
Van egy 33 eves no es efy 43 eves no, mindkettojuknek van 30-30 millio forintjuk.
Melyikojuk tart elorebb?
Nem lehet erre válaszolni, hisz nek mindegy honnan van, saját maga szedte össze cagy örökölte, mi a terv vele, milyen képzettségei, lehetőségei vannak, stb….
Az, hogy ki mennyire sikeres az életben az megint egy relatív dolog. Szerintem egy ember akinek nincsenek nagy igényei az hamarabb boldog, tehát az én szememben sikeresebb ember lesz, mint aki képtelen saját maga nagy igényeit kiszolgálni.
Szóval ez így eléggé le van egyszerüsítve a szemedben….
Az, hogy melyikük tart előrébb, nem csak attól függ, hogy milyük van, hanem attól is, hogy milyük nincs.
Pl. saját lakás/ház. Önálló, független élet. Gyerek/ek. Férj. Karrier. Boldogság. Egészség. Tudás. Műveltség. Szerető család. Szülők. Barátok. Nyugalom, kiegyensúlyozott életvitel, stb.
Lehet, hogy az egyiknek már 33 évesen van 30 milliója, de mellette romokban az egész élete, a másiknak meg még 100 évesen sincs semmije (tudom, nem ez volt a példa), de egészséges és boldog az élete, szerető közeg veszi körül, akkor melyikük tart előrébb az életben?
Meg az is kérdés, hogy kinek mi az életcélja. Nem mindenkinek ugyanaz. Akinek pl. a pénz és a karrier, az azt fogja mondani, hogy előrébb tart az, akinek már fiatalon van 30 milliója. Az ő szemszögéből neki van igaza. Akinek meg a család, az egészség és a boldogság az életcélja, az meg azt fogja mondani, hogy a másik tart előrébb, amennyiben ő elérte ezeket. Szóval nem lehet ezt így megmondani, mert attól is függ, hogy melyiküknek mi a fontosabb az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!