Miért utálják ilyen sokan a barna szemű lányokat?
Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 20:25
11/21 anonim válasza:
A négereknek szinte mind barna a szemük, akkor most ők húzzák le magukat a vécén? 🤣🤣🤣 🤪👈
14/21 anonim válasza:
Mi alapján jutottál arra, a talán egy cseppet elhamarkodott, következtetésre, hogy utálják a barna szeműeket?
Mit jelent, hogy "sokan" számokban kifejezve? Van erről valamilyen hiteles kutatásod?
15/21 anonim válasza:
Ilyen marhaságot még nem hallottam
17/21 anonim válasza:
Barna szemem van és a barna szemű emberek is bejönnek, szóval ezek szerint én a kevesek közé tartozom, így különleges vagyok 😉 Igazán jó ezt így hajnalban olvasni, köszi 😃
18/21 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyet. Ha neked ezt mondják, akkor hazudnak. Nem emiatt utálnak.
19/21 anonim válasza:
Ariana Grande, Jenna Ortega, Selena Gomez, Olivia Rodrigo - Mind barna szeműek, és ha bárki utálja őket, az nem az íriszük színe miatt van.
20/21 anonim válasza:
Öhm... nekem ez a jelenség egészen új, nyilván persze nem tetszhet midnenkinek minden, de én még senkiről nem hallottam, hogy utált volna valakit a szemszíne miatt.
Egyébként meg nekem pont az ideálom. Barátnőmnek is olyan gyönyörű barna szeme van... <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!