Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt lehet a börtönben?

Ezt lehet a börtönben?

Figyelt kérdés

Sminkelni, hajat csinálni, mennyire van erre idő? Milyen sminkcuccok vihetők be? Gondolom hajvasalóról szó sem lehet, de hajszárító se? Meg ilyen körkefe hozzá esetleg.

És muszáj dolgozni ott? Ha igen, lehet választani a munkák között?

Hányan vannak egy szobában?

Hát ez jó sok kérdés lett 😅

2024. júl. 9. 22:25
 1/8 anonim válasza:
100%

Sminkelés: Korlátozottan engedélyezett, alapvető sminktermékek használhatók.

Hajápolás: Elektromos eszközök nem engedélyezettek, egyszerű hajkefék és fésűk használhatók.

Munka: Általában kötelező, választható munkák lehetnek.

Elhelyezés: A cellák zsúfoltsága változó, egyedül vagy másokkal közösen.

A pontos szabályok és lehetőségek az adott börtön szabályzatától függenek, ezért érdemes ezeket a helyi viszonyoknak megfelelően ellenőrizni.

2024. júl. 9. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Mész a börtönbe, vagy mi van?
2024. júl. 9. 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:

1: köszönöm hasznos válaszod!

2: sose lehet kizárni

3: először is honnan tudod, hogy ezt a módját választják a dolognak, másrész honnan tudod, hogy nem lennék benne?

2024. júl. 10. 08:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja utolsó, szexista is vagy, miért lenne női börtön? Férfi börtönről is lehet szó
2024. júl. 10. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Férfi börtönben meg minek sminkelni vagy hajat vasalni?
2024. júl. 10. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Én vagyok a már törölt válaszadó, csak azt mondtam, hogy minek a smink? Kinek sminkelni? Ha pasi vagy és úgy mész ülni, garantált a nem ülés. Merthogy a segged állandó használatban lesz, ha nő vagy nemtom, én csak fegyházban voltam, férfiakkal.
2024. júl. 10. 09:21
 7/8 A kérdező kommentje:

5: mert valaki kint is így élt, és nem fogja feladni a stílusát

6: kérlek próbáld megérteni, lehet vkinek ez nem gond. Előítéletek ől indulsz ki. Plusz ő is lehet az aki a mások oldalán van a dolognak. A fellépés számít, hogyan vívod ki a tiszteletet az elején. A smink nem zárja ki, hogy de legyél, aki a csikáztat

2024. júl. 10. 10:08
 8/8 A kérdező kommentje:
6: de bent lakóként vagy munkában? Már ha kérdezhetem
2024. júl. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!