Veletek előfordul?
Sok olyan helyzet van az életben mikor rákényszerülünk arra, hogy muszáj visszafogni magunkat, tűrni és játszani a kedves figyelmes embert.
Könnyebb ha lazán ott hagyhatjuk a munkahelyünket...de ez sem mindenkinek sikerül hipp hopp.
Kevés emberrel vagyok én is úgy, hogy fél napokat is együtt tudok tölteni vagy 24 órát nagyon kevéssel.
Persze. Sokunkat az egyedüllét tölt fel. Fárasztó mindig kedvesnek és udvariasnak lenni akkor is, ha az az alaptermészetem. Továbbá kell érzelmi intelligencia is ahhoz, hogy észrevegyük, mikor van szüksége a másiknak arra, hogy most egyáltalán ne szóljunk hozzá.
Ha nem veszi a lapot a környezeted, szerintem szólj, hogy most hagyjanak békén. Fáradt vagy/rossz kedved van. Bár írtad, hogy szoktál jelezni... akkor meg magára vessen az illető, ha rondán nézel rá. Egyszerűen csak nem értitek meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!