Alkalmi ügyintézéshez hol lehet segítséget találni?
Időnként szokott lenni problémás ügyem aminek az ügyintézése nekem elég nagy teher ezért inkább megfizetném, hogy valaki helyettem intézze. Természetesen velem tudna egyeztetni előtte és közben is folyamatosan, de én nem igazán szeretek idegenekkel bajlódni, idegeskedni, értetlenkedni folyamatosan veszekedni.
Létezik ilyen szolgáltatás?
Nem bonyolult dolgokról szokott szó lenni, inkább ilyenek, hogy valami számlán nem megfelelő tétel szerepel, közös költség duplán lett levonva, stb. Ilyenkor ugye telefonálgatni kell, hogy ki a hibás, sok idő, macera stb.
igen, régen volt ilyen.
Keress rá neten úgy, hogy "elintézem helyetted", azt hiszem ez volt az oldal neve. Nyilván meghatalmazást kell majd adni az intézkedőnek a lóvé mellett.
üdv, 2-es vagyok... akik ilyet vállalnak, azok pont azért vállalják, mert tudják, mi hogyan intézhető el a leggyorsabban, ebből élnek. Elkérnek tőled egy meghatalmazást az intézkedésre, kicsengeted a kért lóvét és már mennek is.
És ha belegondolsz, nem nagy ördöngösség, csak van, akinek az idő pénz, más meg életképtelen a hivatalos intézkedésekhez. Szerintem ennél csak bonyolultabb dolgok vannak az életben, de te tudod... :D Én drukkolok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!