Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi baja lehet velem a barátom...

Mi baja lehet velem a barátom bátyjának es legjobb haverjanak?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja leszunk egyutt a baratommal. A legjobb haverjaval mar sok eve ismerjuk egymást nem volt semmi kulonos koszontunk egymasnak es követtük egymast instan. Majd egyszer csak letiltott, felre ne ertse senki csak feltunt h mar nem latom ha elerheto es nem nezi a storymat aztan rakerestem es lattam h letiltott. A bátyjaval is kovettuk egymást, egyszer voltam naluk ugyh h o is ott volt nem volt semmi kulonos. Es most kikovetett. Es mikor a baratommal egy kicsit osszevesztunk. A batyja odajott es azt mondta "nyomd ki a p..... Nem csináltam semmi rosszat es kicsit rosszul esik h a haverja es tesoja is utal... Nem hinnem h barki tudja mi lehet a bajuk, de azért kiirom egy próbát meger. A valaszokat elore is köszönöm ha bárki ad valami tippet
2024. júl. 1. 20:30
 1/3 anonim válasza:
Lehet hogy te ugy erzed hogy nem csinaltal semmi rosszat de meg is tortent valami és a baratod kozolte nekik és emiatt utalnak vagy siman nem kedveltek a szemelyisegedet az elejetol fogva és most mar nem birjak tovabb vagy idk
2024. júl. 7. 02:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy #1 is írta, lehet, hogy megsértődtek rád valamiért, csak neked fel se tűnt, hogy amiatt okuk lehet megbántódni.

Én egy csomó embert ismerek, akik megsértődtek egymásra, mert a másik valamikor nem köszönt nekik - közben lehet, hogy észre se vette őket, meg különben se akkora dolog ez.

Egyébként az sem ritka, hogy ha valakik szakítanak, akkor a párja barátai nem tartják a kapcsolatot vele tovább, mert ilyenkor az emberek "oldalt választanak" és általában azt az oldalt választják, amelyikhez eleve kötődtek.

Ismerek olyan baráti társaságokat, amik már több felé bomlottak ilyen szakítások utáni klikkesedések miatt. A társaság összejárna, de az egyik fele ezzel van jóban, a másik fele azzal van jóban, mindenkit egy fedél alá hozni ciki lenne, így csak kisebb klikkekben találkoznak, figyelembe véve, hogy mikor kit nem lehet meghívni a többiek miatt...

júl. 23. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy letiltott és nem ő törölte magát?

Egyébként, akivel csak annyi kapcsolatod van, hogy Instán követ, amúgy meg nem beszéltek, nem találkoztok, azok vad idegenek, semmi közötök egymáshoz, nem kár értük - főleg, ha ők törölnek/tiltanak téged...

júl. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!