Mi volt a legcikibb/kínosabb dolog, ami veletek történt?
Kezdem én:
Még kicsi voltam, talán 6-7 éves. Vásárolni mentünk a szüleimmel. Apukám hozott egy vásárlókocsit, amit a zöldséges rész mellett le is parkoltunk, hogy ne kelljen annyit tolni. Anyukám éppen paradicsomot válogatott, és amikor megpakolta a zacskót, nekem adta, hogy rakjam be a kocsiba. Odamentem egy másik vásárlókocsihoz (akkor még nem tudtam, hogy az nem a mienk) és beletettem a paradicsomot. A kocsi mellett állt az „apukám”, akinek ezt mondtam: „Nézd, apu, mennyi paradicsom!” Ekkor a férfi, akihez beszéltem, rámnézett, én pedig szembesültem a ténnyel, hogy ez nem az apukám. Megijedtem, otthagytam a paradicsomot, és elfutottam.
Néha eszembe jut ez a sztori, és akkor úgy érzem, el tudnék süllyedni.
Nektek mi a legcikibb?
Nekem a legkínosabb talán 12 évesen, egy McDonald's-ben történt, amikor apámmal bementünk enni, és mondtam, hogy üljön le, én kikérek minden kaját.
Ez eddig rendben is volt, elég sok dolgot ettünk (volna) akkor, amikor is kihozták a 2 tálcát megpakolva a szendvicsekkel, üditokkel, és a 2 fagyival.
Elkezdtem kivinni az asztalhoz, amikor a saját cipofűzőmben megbotlottam, és az összes kaja a földön landolt. Ezt végignézte mindenki, mondhatni enyhén szólva égett a pofámról a bőr rendesen, na meg szegény takarítónő mit élhetett át..
Egyetlen pozitívum volt a dologban, az pedig az, hogy a hamburger menthető volt, mert be volt csomagolva.
Na, azóta sem voltam abban a mekiben.
Kérdező, annyira azért a tied nem extrém sztori, hogy az azóta eltelt 20-30 évben se tudd megemészteni! Konkrétan abban semmi nincs, hogy az ember összetéveszt egy háttal álló hasonló alkatú embert egy rokonával. Ideje lenne túltenned magad ezen az eseten.
A kettesnek is jó terápia lenne, ha visszamennél abba a mekibe, és ezzel kioltanád ezt a szintén nem annyira ciki, mint amennyire megéled esetet.
A takarítónő pedig mindössze annyit élt át, hogy végre valami hasznos munkát is végez a fizetéséért kemény 5 percig.
Ugye tudjátok, hogy mindkettőtök esete végtelen nagy önbizalomhiányról árulkodik. Ciki az, amiről tehetünk. A véletlen az nem az.
Írd le nyugodtan, nem nézlek le érte, nekem is vannak még cikik, csak elsőre a paradicsomos ugrott be;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!