Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennek mi értelme van?

Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (egy lépcsházban laktunk, de én elköltöztem fél éve), csak köszöntünk egymásnak, egy mondatot nem váltottunk.

Mióta elköltöztem, megkeresett face-en és kb hetente rámír, hogy "Szia! Mi újság?" "Hogy vagy?"

Erre válaszolok, megbeszéljük, hogy mindketten jól vagyunk és megszakad a beszélgetés, látszólag semmi közös témánk nincs, de mégis folyton újra ír, már nagyon unom, nem értem miért erőlteti ezt a barátkozást és még ráadásul néha küld egy- egy olyan mondatot, hogy "olyan jó, hogy ismer" vagy "kedves vagyok".

Kérdezzek rá minek irogat? Vagy mit írjak neki, hogy lerázzam, de bunkó nem akarok lenni?

2024. jún. 28. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Lehet neki szent meggyőződése hogy nagyon jót beszéltetek és olyan jó barátok is vagytok ezáltal már :D
2024. jún. 28. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magányos és így próbál ezen változtatni, vagy tényleg úgy érzi, hogy ezek remek beszélgetések, és már lassan barátok is vagytok.
2024. júl. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!