Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Foglalkoztat az idő múlása?

Foglalkoztat az idő múlása?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mikor gondolkoztál el azon először, hogy rohannak az évek? Változtattál vagy változott akkor benned valami? Pl. Jobban megéltél dolgokat, elkezdtél egy új hobbit, amit már régóta elakartál, ilyenekre gondolok.
2024. jún. 26. 06:49
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
35 felett gyorsabbnak tűnik az idő múlása
2024. jún. 26. 06:53
 2/9 anonim válasza:
100%
Amikor először gondoltam rá kb. 3. osztályos lehettem általànos iskolában. Azt kívántam, hogy bárcsak tovább tartana a nyáriszünet. Elkezdtem időterveket készíteni, hogy mindig mindenre jusson és többnyire sikerült is betartanom. Amikor mélyebben átgondoltam, akkor volt olyan ötletem, hogy most kéne elkezdeni KRESZ-t és vízi KRESZ-t tanulni, mivel nagyon szerettem kis vitorlásokkal hajókázni a Balatonon - nyári tábor keretein belül. Most kezdem teljesíteni. Elég érdekes témának tartom az idő múlását, mert pl. ha belegondolunk 2200-ra már nem leszünk sehol, talán a hàzunk se lesz sehol, új épül helyette, a tárgyaink sem lesznek már sehol, hiszen többnyire kidobják azokat, jobb esetben eladják, de akkor számunkra már lényegtelen is lesz. Én szerintem mindig nagyon fontos az idő beosztása, hogy mindig mindenre jusson időnk és semmi jóból se maradjunk ki.
2024. jún. 26. 07:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak mostanában. Fiatal koromban nem is igazán fogtam fel, nem is érdekelt. Most már nem bánnám, ha megállíthatnám.
2024. jún. 26. 08:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
20on évesen nem. Most 30on túl, hogy látom a rokonaimat vészesen öregedni, sorban mennek el, nekem is kijött pár ősz hajszálam, és a testem se olyan feszes már, így már jobban izgat a téma. De ez így normális.
2024. jún. 26. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

55 F vagyok.

Kb. 48-50 éves koromig tele voltam célokkal,hobbival,stb.

Most már csak a munkámat végzem,amit mondjuk szeretek és nem vagyok egy befásult rosszkedvű ember,de már inkább itthon pihenek munka után.

Az idő múlása még számomra nem olyan vészes és nem is nagyon foglalkozom vele.Aztán hogy mi lesz 5-10 év múlva,nem tudom.

2024. jún. 26. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem foglalkoztat, bár nem kimondottan régóta kezdődött ez.

Nekem valahogy felfoghatatlanul gyorsan elrepült az elmúlt ~6-7 év, és tényleg úgy érződött, mintha 2x olyan gyorsan ment volna az idő, mint előtte. Közben pedig szinte felfoghatatlan számomra, hogy már lassan 24 vagyok, mert nagyon nem érzem magam annyinak. Összetett dolog, mert vannak olyanok, amikhez jóval érettebben állok hozzá, mint a koromnál fogva "elvárt" lenne, de az ellenkezője is megvan, és helyenként éretlen is vagyok.

Először ez az egész, talán 2-3 éve fogalmazódott meg bennem, részben emiatt is változtatnom kellet dolgokon. Például azóta jóval többször feszegetem a határaim, a komfortzónám is sikerült tágítanom, így kiderült az is például, hogy több van bennem, mint én azt valaha gondoltam. Azóta jobban bele merek menni olyan helyzetekbe, amik régen szorongással töltöttek el, és jobban ki tudok magamért állni. Határokat is jobban, határozottabban húzok meg, szóval sikerült bőven változtatni. Jobb lett volna hamarabb, de jobb később, mint soha.

2024. jún. 26. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

30 után nagyon felgyorsult.

De, hogy min tudtam vagy lehet változtatni?

A munkahelyemen tudtam egy jobb körülmények közt lévőt jobb fizetésért.

Egy barátnő vagy barát az idő múlásával nem jön gyorsabban...

2024. jún. 26. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
42 vagyok, de totál nem érdekel. (F!)
2024. jún. 26. 18:58
 9/9 anonim válasza:

100 év múlva új fű terem,

Ugyanazt suttogja szüntelen:

"Egy év, egy hónap,

A régieket váltják az újak."

2024. júl. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!