Van olyan ember, aki se a meleget, se a hideget nem bírja?
Én nagyon fagyos vagyok, de a meleget bírom, ami mostanában van időjárás az nekem kellemes kategória. Párom pont az ellentétem, ő most haldoklik a melegtől, de a télen szinte sose fázik, neki a 19 fok benn pont elég.
De van pár fagyos ismerősöm, akik most szintén ájuldoznak a melegtől.
Van aki se a meleget, se a hideget nem bírja?
A bírja meg a preferálja szerintem nem ugyanaz.
Mindkét évszaknak van szélsősége.
A nyár lehet 25 meg lehet 38 fokos is. A tél lehet -20 fokos meg 2 fokos is.
Alapjában véve nekem nincs bajom a nyárral, de a 30+ fok nem jó. Azt 1 helyen lehet jól elviselni, a Balatonon (vagy bármilyen parton).
Viszont mivel volt olyan munkám hogy mindkét évszakban dolgoztam kint 8 órákat, bárki bármit mond, inkább a meleg mint a hideg... Bárhogy öltözöl fel, 1-2 órán belül lefagy a kezed, a lábaid, onnantól meg csak fagyoskodás van. Munka szempontjából inkább a meleg.
Ha nem így nézzük, akkor viszont a hideg ellen valóban jobban lehet védekezni mint a meleg ellen.
Van. Vérszegény vagyok, hidegben lefagynak a végtagjaim, ami rémesen kellemetlen.
A nyarat imádom, de amikor már az ülésben izzadok, azt utálom.
Ismerős párocska egyiket sem bírja. A tavaszt, az őszt, és a mostani enyhe telet szeretik. Főnököm betegségből adódóan nem bírja a hideget és neki a nyár a megváltás, nem is nagyon izzad.
Én pedig olyan vagyok, aki 0-tól 32-ig élvezi az életet. :-) 5 foktól 32 fokig bezáróan szívesen túrázok. Mínusz 5-öt is bírom 3 napig, a hidegebbet már nem nagyon viselem el én sem, a nagyobb hőség szintén 3 napig nem hat rám. Igazából van olyan problémám, hogy nem érzem jól az időjárást és jelzések szerint oda kell figyelnem. Ami évek óta egyre rosszabb, de ritkán volt ebből gondom. Hőségben pedig - másokhoz viszonyítva - nem is izzadok átlagosan, persze erre is oda kell figyelnem. Ettől függetlenül komoly óvintézkedések nélkül strandolok és napozok például, nem égek le, leégés helyett instant módon barna leszek, most 2 strandolás még meg sem látszik, hőgutát csak egyszer saját szervezési hibám miatt kaptam. Nem biztos, hogy én ember vagyok amúgy. Ezt már mondták nekem. :D
35/F
6+
Ha téli hétvégén 5 fok van és süt a Nap, én rohanok hegyekbe. :-) Néha még talán Napsütés nélkül is, ha már hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!