3/9 anonim válasza:
Túrázni. Jó sok irányba mehetsz, csak gondolom lusta vagy... De ott a szomszédban Tata, ott is körbenézhetsz.
4/9 anonim válasza:
Így van. Bármelyik irányba indulsz, gyönyörű erdős, dombos részek vannak. Én is szoktam kerékpárral túrázni arra. Várgesztes felé, meg a Tarjáni oldalon leginkább.
5/9 anonim válasza:
Ott születtem és éltem 12 éves koromig.
Semmit. Halál unalmas hely.
6/9 A kérdező kommentje:
Hogy meneküljek el?
jún. 22. 18:16
7/9 anonim válasza:
Van mozi, színház, kondiparkok, konditermek, Vértes&Gerecse, Duna vonala túrázásra, Tatán a gasztronómia ami kiemelkedő, Budapest és több nagyváros is elérhető távon belül van.
Gyönyörű helyek vannak a környéken. Én mikor ott laktam sosem unatkoztam, nem tudtam betelni vele. Ellenben most Debrecen baromi unalmas.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Te nem vagy normális!
jún. 24. 17:06
9/9 anonim válasza:
A többi megyei város sem különb idehaza, nincsenek nagy különbségek.
Marad Bp, vagy menj akkor külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!