Ha lehetne, miből kérnél többet?
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 11:22
A kérdező szavazást indított:
barátok
pénz
idő
egészség
szeretet
szex
46 szavazat
2/13 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindegyikből szeretnék, de a szeretet választanám ki, mivel ha az megvan, onnantól kezdve a többi már nem is annyira fontos.
3/13 anonim válasza:
Ezt így az összeset, ha lehet, plíííz....
4/13 anonim válasza:
3# Jó, a szexet nem. Az semennyire nem érdekel.. Összes többi jöhet.
5/13 anonim válasza:
Ha csak saját magamat nézem mind megvan, kivéve a pénzt, tehát pénz kell. Ha a családomat is nézem, akkor egészséget választom.
6/13 anonim válasza:
úgy 10 mp-ként mindenból jöhet és ha lejárt, körforgásban úgy állandóba kösziii
7/13 anonim válasza:
Boldogságot és intelligenciát. Ez a 2 fontos dolog kimaradt, pedig nagyjából magában foglalnak mindent. Egyébként ezek a dolog összekapcsolódnak a szavazásban: ha van időd, akkor tudsz együtt lógni a haverokkal, ha van sok pénzed, akkor egészséget, gyógyszereket, jó egészségügyi ellátást vásárolhatsz és vehetsz ajándékot a barátaidnak, barátok=szeretet, ha egészséges életet élsz, lehet jó szexuális életed, ha van elég időd kufircolhatsz sokat és a szexben szeretetet is kaphatsz..
8/13 anonim válasza:
Én visszakérdeztem a kérdező felé, mert nem egyértelmű a kérdés, de nem kaptam választ.
És nem csak az a 2 fontos maradt ki...
9/13 A kérdező kommentje:
Van, aki globálisan gondolkodik, van, aki önösen. Különbözőek vagyunk, de ez rendben van így.
Természetesen a felsorolás nem teljes, az egyéb kategóriát is beírtam a végére, de valamiért lemaradt. Így nyugodtan hozzá le fűzni bármit. A boldogság és intelligencia nagyon jó.
2024. jún. 22. 12:16
10/13 anonim válasza:
Oké - én globálisan gondolkodom - és számomra a világban sokkal, de sokkal több
MORÁL (erkölcs, tartás, gerinc, etika - vagy nevezzük bárminek)
kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!