Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy(obb) lesz...

Szerintetek nagy(obb) lesz Magyarországon az öngyilkosok száma?

Figyelt kérdés

Akik nem akarnak vagy nem tudnak elmenni külföldre. Én még 25 év alatti fizetést kapok, viszont egyedül tartom el magunkat, mert apám semmire nem elég táppénze hónapokig nem jön. Azt látom, hogy elmegy a fizetésem számlákra, ételre, háztartásra, és még nem vettem magamnak ruhát, új matracot, esély sincs nyaralni menni (ha akarnék, de alapból nincs igényem elmenni nyaralni). Nagyon át kell gondolni mindent. Bennem ezek nap közben öngyilkos gondolatokat szoktak szülni, hogy komolyan ott vagy máshol, kénytelen vagyok túlélni 8 órát, életem végéig, nyugdíjam pedig aligha lesz. Hacsak meg nem nyerem a lottót, az egész egy hatalmas szopásnak látszik. Persze, lehet tanulni, TALÁN a kemény munka meghozza a gyümölcsét, ha valakiben nagy az elhivatottság és nagyon akar valamiben kiemelkedni, de ha ez nincsen, ha valaki egyszerűen elvégzi tisztességesen a munkáját, az miért nem térül meg? Eszembe jutott, hogy vajon a közeli vagy távoli jövőben ez elindítja vagy súlyosbítja-e az öngyilkosságok számát. Már most gond, hogy itthon nem születik annyi gyerek, de én azt is kinézem, hogy inkább meg is ölik magukat idővel az emberek, mert nem fogják bírni.

Szerintetek?

2024. jún. 20. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Koltozz el.
2024. jún. 20. 17:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Valami értelmesebb hozzászólásra gondoltam. A kérdés nem arról szól, hogy elköltözzek-e itthonról vagy az országból.
2024. jún. 20. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Hát a gyilkosságok száma pár éve erősen megugrott nálunk. Ahogy az agresszív, idegállapotos tettlegességeké is. Illetve az is feltünt hogy egyre több fiatal lesz öngyilkos. Nyilván semmilyen szempontból nem egészséges közeg már ez az ország. És a legfelső szinteken vannak a legelborultabb, bántalmazó hatalommániás elmebetegek, akik gyakorlatilag egy teljes országot bántalmaznak és erőszakolnak minden egyes nap, még ha erről 2 millió agyhalott a mai napig nem is akar tudomást venni, sőt kifejezetten stockholm szindrómával imádja a saját kirablóit, elnyomóit és bántalmazóit.
2024. jún. 20. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Én azért leszek majd öngyilkos mert már beleőrülök a punci hiányba.
2024. jún. 20. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
4%
4-es őszínte részvétem!
2024. jún. 20. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet
2024. jún. 20. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Kiugróan szerintem nem, hanem inkább az emberek jobban egymásnak fognak menni minden piszlicsáré kis dolog miatt is.
2024. jún. 20. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Nyilván mérhető növekedés lesz, de nem fog minden lámpaoszlopon lógni valaki.

Egyébként meg, elsőnek ne beszéld bele, hogy miért pont neked ne sikerülne. Ki tudsz fizetni mindent hónapról hónapra, már az ország egy jó részénél sokkal jobb helyzetben vagy.

Azt meg gondold végig, hogy a tanulást miért nem gondolod kifizetődőnek, azt meg miért várod, hogy az alacsony hozzáadott értékű munkádat ellenben fizessék túl.

2024. jún. 21. 07:40
 9/12 Szolovjov ***** válasza:
0%
Hogy lehetnek öngyilkos gondolatok? Akkor nem fogod látni, hogy Toprak Razgatlioglu világbajnok lesz-e a BMW-vel. Szerintem simán megnyeri.
2024. jún. 21. 07:44
 10/12 anonim ***** válasza:
#4 Kasztráltasd magad. Jobb, mint az öngyilkosság. Elmúlik az állandó igény a szexre és végre tudsz majd a hasznos, értelmes dolgokra koncentrálni.
2024. jún. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!