Van itt olyan aki esti tagozaton fejezte be a középiskolát?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy aki a 9 vagy 10. osztály után váltott estire, ott új bizonyítványba kezdték írni a 11.-12. évet vagy a régit folytatták?jún. 19. 08:26
1/5 anonim válasza:
15 éve végeztem estin. 10. osztálytól kezdtem.
Nekünk nem voltak rendes érdemjegyek, negyedévente vizsgáztunk. Volt ami, amibe beírták a jegyeket, és biztosan nem a nappalis régi ellenőrzőm.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a rendes kemény fedeles év végi bizonyítványra gondol. Most érettségizem estin, és igen, azt a bizonyítványt folytatták, amit nappalin adtak, amikor anno elkezdtem a gimit.
3/5 anonim válasza:
2: Akkor félreértettem.
Viszont most direkt megnéztem, és nekem 2 gimis bizonyítványom van, estin újat kezdtek, viszont amikor összevonták az esti sulimat egy másikkal, akkor nem.
Így két bizonyítványom van benne 3 különböző iskolanévvel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és gratula az érettségihez.
jún. 20. 21:30
5/5 anonim válasza:
4#: Köszönöm! Tegnap kaptam meg, mindenem stabil 4-es lett, kivéve a történelem, az 5. Én örülök neki, és remélem, ha esetleg te is estiben gondolkodsz, neked is menni fog majd! 🤗🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!