Miért várják el az öregek a tiszteletet, ha ők sem adják meg?
Figyelt kérdés
Nagyon sok öreg bunkó, beszól mindenkinek mégis elvárná.2024. jún. 16. 17:43
1/3 anonim válasza:
Mert ez a réteg általában nem ért el semmit az életben és az egyetlen dolog, amivel kérkedhetnek az az, hogy ők idősebbek.
2/3 anonim válasza:
Hát letelt sok évtized mögöttük, és látod, hogy nem igazán foglalkoztak a szellemi egészségükkel. Szóval általában jó nagy baromság amit mondanak, és le kell szarni teljesen, vége az idejüknek.
3/3 anonim válasza:
Mert mind azt képzeli magáról, hogy valamit letett az asztalra, akkor ők mindent megérdemelnek.
Sokuk egy nagy kamureg, mert csak arról tudnak dumálni, hogy:
"Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem is az egész országot", de közben a negatív dolgaikról, amiket tettek, arról mélyen hallgatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!