Ünneplitek az apák napját?
Nem, mert elhagyott minket 30 éve a nyomorba és letagad engem mint gyerekét. Csak azt nem tudom minek csinált akkor gyereket.....
Remélem soha többet nem kerül a szemem elé.
Mi ünnepeljük:).
36/N (két kisfiunk van).
Nem, mert ez a gyerekkoromban nem volt. Amikor külföldre költöztünk, olyan helyre mentünk, ahol volt, kb 0 érzelemmel adtam oda az ajándékot, amit a suliban készítettünk, mert fura volt hogy egy éve akkor semmit sem ünnepeltünk most meg ajándekozok.
Ráadásul én nekem nincs szükségem egy külön napra, hogy majomkodva szeressem az apám, inkább kimutatom neki az év minden napján. :)
Ellenben a külföldi anyáknapja jobban tetszett. Ott készítettünk ajándékot, hazavittük, privátban átadtuk.
Idehaza egyrészt nem értem egy gyerek miért az összes anyának szaval, másrészt miért tanítanak egyes helyeken depressziós verseket. Kizártnak tartom, hogy egy 10 éves gyerek felriad hajnali kettőkor és nem tud visszaaludni, mert csak arra gondol, hogy ő egy szar gyerek és az anyja sokkal jobbat érdemel nála. Voltam már olyan anyáknapi előadáson is, ami olyan volt mint egy temetés, minden gyerek bőgött és az anyák is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!