Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kuldtem oneletrajzot de nem...

Kuldtem oneletrajzot de nem hivtak vissza, ha ezek utan beviszem szemelyesen is azzal megalazom magam?

Figyelt kérdés

Egy ruhaboltrol van szo, de nem nekik kellett kuldeni az oneletrajzot hanem arra az emailre ahova az osszes varosbol jelentkeznek az emberek. Abba a boltban ahol dolgozni szeretnek es ahova jelentkeztem az uzletvezeto nem is latta a jelentkezesem.

Ha beviszem az oneletrajzomat szemelyesen a boltba azzal ugye nem alazom meg magam? Mar irtam nekik, es azt mondtak vigyem nyugodtan, de azt nem mondtam hogy mar elkuldtem csak valoszinu nem is o latta.

Nagyon szeretnek ott dolgozni es ha igy van eselyem akkor beviszem.

2024. jún. 11. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha valamit tényleg szeretne az ember akkor nem kell agyalni, hanem dönteni és mozdulni. Vidd be.
2024. jún. 11. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Mi bajod lehet?? Vidd be személyesen is!
2024. jún. 11. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Figyu, ha kitesznek az ajtón, mássz be az ablakon.

Nyugodtan elviheted. Legalább látják, hogy kell a munka.

2024. jún. 11. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha beviszed, növeled az esélyedet.
2024. jún. 11. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Beviszed, ha olyan a HR-es, úgyis kidobja :D Ha ktsg akkor a szemed előtt.
2024. jún. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!