22-es!
Az, hogy szereti valaki a viharokat, nem azt jelenti, hogy szeretné, ha a házát tönkretenné a vihar. Én pl tengeren éltem át a legnagyobb vihart, miközben otthon enyhe szellő fújdogált.
Ja és a tengeri vihar ártalmatlan, kifejezetten építi a hajókat, kikötőket és egyebeket. Eleve olyan gyakori a tengeri vihar Magyarországon….
24-es!
A kérdés az volt, hogy "Szeretitek a viharokat?"
A hajónak semmi baja nem lett egyébként. Ezen kívül lehet olyan, viszonylag nagy vihar, ami nem okoz kárt. Nyilván aki szereti a viharokat, az nem azt szereti benne, hogy kárt okoz.
Szeretem a vizet is, úszni, hajózni, stb, de nem szeretném ha a házamat elöntené. A tüzet is szeretem, melegedni, sütni, de azt sem szeretném ha leégne a házam.
A kérdés az volt szeretitek a viharokat?
Nem pedig, hogy szeretitek-e, ha vihar által károk keletkeznek.
Nem hiába lett a válaszod 0%-os.
Tovább nem is viszem a dolgot.
Igen, tudom, azt már rég megválaszoltam:
“4/28 A te válaszod:
Nem. Szépnek szép, de túl sok kárt okoz.
A csendes eső (mértékkel) jó, de a vihar tönkreteszi a kertet is.”
Szóval miért ne tudnám értelmezni? Csak mert utána plusz egy gondolatot IS hozzáfűztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!