Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretitek a viharokat?

Szeretitek a viharokat?

Figyelt kérdés

jún. 10. 16:41
1 2 3 4
 21/31 Barnabas333 ***** válasza:
25%
17es elmondom, hogy a nagymamám háza tetejének a felét levágta egy villám. És örülj neki, hogy családi házad van, mi a másfél szobás panelből nem tudunk elköltözni ilyen árak mellett. A gömbvillámot meg vonat ablakból láttam.
jún. 11. 07:16
 22/31 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem is panellakók szeretik max, akinek háza meg kertje van az miért szeretné azt hogy nagy károk keletkeznek??
jún. 11. 07:20
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

22-es!

Az, hogy szereti valaki a viharokat, nem azt jelenti, hogy szeretné, ha a házát tönkretenné a vihar. Én pl tengeren éltem át a legnagyobb vihart, miközben otthon enyhe szellő fújdogált.

jún. 11. 12:51
 24/31 anonim ***** válasza:
39%

Ja és a tengeri vihar ártalmatlan, kifejezetten építi a hajókat, kikötőket és egyebeket. Eleve olyan gyakori a tengeri vihar Magyarországon….

jún. 11. 13:11
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

24-es!

A kérdés az volt, hogy "Szeretitek a viharokat?"

A hajónak semmi baja nem lett egyébként. Ezen kívül lehet olyan, viszonylag nagy vihar, ami nem okoz kárt. Nyilván aki szereti a viharokat, az nem azt szereti benne, hogy kárt okoz.

Szeretem a vizet is, úszni, hajózni, stb, de nem szeretném ha a házamat elöntené. A tüzet is szeretem, melegedni, sütni, de azt sem szeretném ha leégne a házam.

jún. 11. 13:30
 26/31 A kérdező kommentje:
A 22es nem tudja értelmezni a kérdést.
jún. 11. 13:58
 27/31 anonim ***** válasza:
14%

Miért ne tudnám értelmezni?

jún. 11. 14:13
 28/31 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt szeretitek a viharokat?

Nem pedig, hogy szeretitek-e, ha vihar által károk keletkeznek.

Nem hiába lett a válaszod 0%-os.

Tovább nem is viszem a dolgot.

jún. 11. 16:34
 29/31 anonim ***** válasza:
15%

Igen, tudom, azt már rég megválaszoltam:

“4/28 A te válaszod:

Nem. Szépnek szép, de túl sok kárt okoz.

A csendes eső (mértékkel) jó, de a vihar tönkreteszi a kertet is.”

Szóval miért ne tudnám értelmezni? Csak mert utána plusz egy gondolatot IS hozzáfűztem?

jún. 11. 16:45
 30/31 Szolovjov ***** válasza:
Szeretném, csak beázik a tető.
jún. 12. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!