Kedves 1!
Az nagyon nem jó, ha önbizalom lenne a "szuperképességed", s kicsit nekem az ominózus gyáva oroszlán jutott eszembe, aki bátorságot kapott. Az önbizalmat te magad termeled, önmagadból, a környezeted max közvetve jelez vissza.
Án úgy vagyok vele, hogy a gondolatolvasás túl nagy hatalom egy ember kezében és ezzel nem lenne jó rendelkezni, mert komoly problémákat is okozhat. Ugyanígy az időutazás, így időutazó max azzal a kitétellel lennék, ha nem tudnék aktívan belenyúlni a történésekbe, maximum újra átélni azokat, esetleg megfigyelni a korábbi történéseket.
Amire nekem a választásom esne, az a teleportáció. Nagyon sokszor azért nem tudok megszervezni valamit, mert számolni kell az utazással, hogy a 2 vagy több fél nincs egy helyen. Ezzel ezt meg tudnám oldani. Lehetne segíteni embereknek valós időben, s egy extrém példa: ha valakit megtámadnak, vagy efféle, vagy veszélyben van, nem az van, hogy 1 óra, míg odaérek, hanem azonnal ott tudok lenni és ha szükséges, tudok neki segíteni. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!