Felvettek egy helyre de aztan visszautasitottam, ha irnek a fonoknek hogy hamarosan elvegzek egy tanfolyamot, adna e igy eselyt ,az gaz?
Felvettek egy helyre ahol regota szerettem volna dolgozni, betanitottak volna de aztan elgondolkodtam es tapasztalat nelkul nagyon nehez betanulni egy olyan helyen. Rossz lelkiallapotban voltam, nem tudtam belekezdeni. Visszautasitottam, elmondtam oszinten a fonoknek miert.
Mar jobban vagyok lelkileg es idokozben elkezdtem egy tanfolyamot ahol sok mindent megtanulok, es sokkal konnyebb lenne ott dolgoznom. Mar kepzett lennek es nem a nullarol kene tanulnom mindent ki tudja kitol..
Arra gondoltam irok a fonoknek, hogy adna e igy mégegy eselyt ha elvegzem a tanfolyamot.
Egyebkent nagyon szimpatikus voltam neki, es azt mondta nagyon sajnalja hogy ugy dontottem, nem probalom meg.
Szerintetek gaz lenne ha irnek neki?
Fel fog venni, de én nem vennélek fel.
Tipikus sebnyalogató, önsajnáló rossz munkaerő vagy. Mint egy kislány, sírsz. Nálam nem lenne helyed.
#5: tehát megszavazta neked a bizalmat, és sajnos csalódnia kellett.
A probléma, hogy ha ezt így előadod, jogosan gondolja, hogy bármikor feladod, ha egy kicsit bizonytalan vagy, ha jön egy "olyan állapot". Ezért írtam, hogy megbízhatatlannak tartana, és ezek szerint pont arra cáfoltál rá, amit az erősségednek gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!