Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki kért már...

Van itt olyan, aki kért már írásban pénzadományt (és kapott is) nehéz anyagi helyzete és/vagy egészségi állapota miatt nyugat-európai / amerikai / kanadai gazdagoktól (vagy az alapítványuktól)?

Figyelt kérdés
Ha lenne, kérem legyyen szíves privát üzenetet küldeni, előre is köszönöm.

jún. 4. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Jah hogyne, ébredj fel és ne másoktól kunyerálj!
jún. 4. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ismerős igen, küldtek neki munkát
jún. 4. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Jaj, egek. 😒 Mint a szánalmas rokonom, aki a "gyerekének" akar félretenni, de az mellékes, hogy egy jótékonysági koncerten másfél milla összejött, amit eltapsolt valahova, ill. 2 lakást is elkótyavetyélt... Most az újságban meg a neten kuncsorog.
jún. 4. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ezt engedd el. Vannak magyar àllami, egyhàzi és civil szervezetek akikhez fordúlhatsz segítségért ilyen helyzetben. Sőt a közigazgatàs szépségei hogy van infóvonal is és àttételi jogintézmény. Szóval ha csak kicsit megy mellé a levél, àltalàban célba talàl. Persze ez nem garantàlja a sikert, és igazolnod is kell majd hogy ràszorulsz. De ha tényleg ennyire rossz, egy próbàt megér. Max elutasítanak.
jún. 4. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
4%
Nem értem, hogy ha vki nem tud valóban hasznos válasszal szolgálni, az minek ír ide?
jún. 5. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
#4: már miért kellene ezt “elengednie”? Merem állítani, hogy egyik-másik nyugati gazdag több empátiával és segítőkészséggel fordul külföldiek (magyarok) felé, mint a fidesz-közeli újburzsoázia tagjai, vagy a magyar állam- és közigazgatási szervek.
jún. 5. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Dolgozni kell nem koldulni
jún. 5. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Tipp: ajánld fel a segítséged hogy takaritasz, fuvet vagsz kerteszkedel stb. x összegért.

Végezd jól a munkád és garantálom hogy lesz pénzed.

Eddig mindenkivel eljátszottam aki kérni akart.

Érdekes vhogy nem lett rá idejük /kapacitásuk , azt mindenki tudja miért, de az ingyen pénz faxa lett volna.

Tisztelet a kivételnek, de ha nehéz helyzetben vagy ajanld fel a segítséged cserébe kapsz pénzt.

Ennyi

jún. 15. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Az mind kamu, vagy adathalászat. Ne dőlj be nekik.
jún. 29. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Én is voltam anno rendkívül szar helyzetben. Ha neten intéznél ilyesmit, csak kamus jelentkezőkre számíthatsz, akik

Az adataidat fogják kérni, azzal a szöveggel, hogy joga van hozzá, hogy tudja kinek segít....Nekem meg van annyi eszem, hogy boldog boldogtalannak nem adom ki az adataim. Az utcán tarhálót sem igazoltatom, mielőtt adnék egy százast neki.

Segélyszervezetek meg, a magyarok leszarják. Azok nem segítenek, nekem elmondtak valami mézes mázos kamu szöveget, aztán annyi. Anyagi segítséget nem kapnak, csak bejárnak felvenni a zsíros fizetést, meg lenyúlni az adományok javát, de semmit nem csinálnak!

jún. 30. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!