Van itt olyan, aki kért már írásban pénzadományt (és kapott is) nehéz anyagi helyzete és/vagy egészségi állapota miatt nyugat-európai / amerikai / kanadai gazdagoktól (vagy az alapítványuktól)?
Tipp: ajánld fel a segítséged hogy takaritasz, fuvet vagsz kerteszkedel stb. x összegért.
Végezd jól a munkád és garantálom hogy lesz pénzed.
Eddig mindenkivel eljátszottam aki kérni akart.
Érdekes vhogy nem lett rá idejük /kapacitásuk , azt mindenki tudja miért, de az ingyen pénz faxa lett volna.
Tisztelet a kivételnek, de ha nehéz helyzetben vagy ajanld fel a segítséged cserébe kapsz pénzt.
Ennyi
Én is voltam anno rendkívül szar helyzetben. Ha neten intéznél ilyesmit, csak kamus jelentkezőkre számíthatsz, akik
Az adataidat fogják kérni, azzal a szöveggel, hogy joga van hozzá, hogy tudja kinek segít....Nekem meg van annyi eszem, hogy boldog boldogtalannak nem adom ki az adataim. Az utcán tarhálót sem igazoltatom, mielőtt adnék egy százast neki.
Segélyszervezetek meg, a magyarok leszarják. Azok nem segítenek, nekem elmondtak valami mézes mázos kamu szöveget, aztán annyi. Anyagi segítséget nem kapnak, csak bejárnak felvenni a zsíros fizetést, meg lenyúlni az adományok javát, de semmit nem csinálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!