Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kezelitek az aluljárókban...

Hogy kezelitek az aluljárókban alapítványoknak gyűjtő, tolakodó erőszakos alakokat?

Figyelt kérdés
Ki tudja nem csalók-e, de rettenetesen pofátlanok, zaklatják az embert állandóan
2024. jún. 4. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Általában verbális erőszakkal, semmibevétellel.
2024. jún. 4. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nagy ívben kerülöm az ilyeneket, “nem nézek rájuk” (de azért a szemem sarkából figyelem hogy nem jön-e felém), bedugott füles, és ignorálom őket.
2024. jún. 4. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Mindig úgy teszek, mintha észre sem vettem volna. Pont, mint az alkesz csöveseket. Ha segíteni akarok valakin, akkor ezer módja van, hogy hol tudom azt megtenni, tőlem ne az utcán kéregessen egy vadidegen, akiről azt sem tudom, kicsoda és hova kerül a pénzem.
2024. jún. 4. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Jön felém, mondom: "bocsi nem" és megyek tovább.
2024. jún. 4. 16:24
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Határozott nem, ha tovább bszogatnak, ignorálom, megyek tovább.

Aki ilyen pofátlan szarházi, az MIND csaló!

Érdekes, mikor valamelyik segélyszervezet küldött ki egy-két embert az egyik nagy üzletbe karácsony előtt, na ők mindenkit udvariasan szólítottak meg, tudomásul vették, ha az illető nem kíváncsi rájuk. Pénz pedig fel sem merült, a kijáratnál volt kitéve adományládájuk kifejezetten élelmiszereknek, ruháknak, ők maguk pedig egyáltalán nem tarháltak, hanem a saját működésükről adtak infót. Szigorúan csak annak, aki kérdezett.

2024. jún. 4. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Átmegyek rajtuk. Alapvetően csak átvitt értelemben, de ha még elém is állnak, és fel akarnak tartani, akkor fizikailag is.
2024. jún. 4. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom miről van szó. Alapítványosokról nem tapasztaltam ilyet. Egyszer volt, hogy kezembe nyomott valamit, aztán kérte, hogy fizessek. De hát tudod, úgy állt a metró mozgólépcsőnél, mint az újságosztók 😃 elbasztam félre a földre neki

Ennyi. Soha előtte, soha azóta. Standnál állnak egyhelyben ezek.

2024. jún. 4. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Kimondom, hogy "NEM!", és elég.
2024. jún. 4. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#7:

A standnál állók azok nem alapítványoznak, hanem szektáznak.

2024. jún. 4. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Figyelmen kívül hagyom őket, direkt nem nézek feléjük, szemkontaktust pedig különösen kerülöm. A szemem sarkából azért figyelem őket, ha közelítenek, gyorsan tudjak rá reagálni.

Ha még így is mellém jönnek, mellettem akarnak sétálni, vagy nagyon meg/le akarnak szólítani, akkor először annyit mondok, hogy "nem". Ha nem elég, rájuk szólok, hogy hagyjanak békén. Ez szinte mindig elég már. Bár volt olyan, aki olyan erőszakos volt, hogy közöltem vele, ha nem kotródik mellőlem, hívom a rendőrséget. Egy szó nélkül állt tovább.

2024. jún. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!