Hova mentek idén nyaralni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 00:22
2/23 anonim válasza:
Ha ez nevezhető annak, akkor Magyarországra. Hollandiában élek már pár éve. Esetleg ősszel tudok elutazni egy harmadik országba, ha rendbe jövök addigra anyagilag. Most eléggé lenulláztam magam az elmúlt 2 hónapban.
3/23 anonim válasza:
Most idén a szokásos 1 hetes nyaralás elmarad mert tavasszal házat újítottuk fel és elvitte a pénzt.
Viszont biztos vagyok benne, hogy megyünk majd 1-1 napokra kirándulgatni ide-oda. Lett egy új munkahelyem is ahol a dupláját, néha a tripláját fogom keresni mint eddig kerestem, szóval jövő nyárra már biztos, hogy újra lesz 1 hetes nyaralás legalább.
4/23 anonim válasza:
Sehova sajnos.
Muszáj dolgoznom, hogy a hiteleket normálisan tudjam fizetni és ezen felül talán egy kis belföldi nyaralásra is megkeresni, amit jövőre talán tudunk kamatoztatni egy nyaralás keretein belül.
Majd jövőre megpróbáljuk.
5/23 anonim válasza:
Svájcba megyünk 10 napra, de csak nyár legvégén, ősz elején. Szeptemberben.
6/23 anonim válasza:
Horvátországba, egy hétre. Évek óta nem voltunk sehol (1 napos kirándulásoktól eltekintve), úgyhogy már nem kicsit várjuk :D
9/23 anonim válasza:
Bulgária vagy Szardínia, még nem döntöttünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!