Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Horváth családnevűeknek...

A Horváth családnevűeknek hány %-a roma származású?

Figyelt kérdés
jún. 2. 21:52
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
85%
Kb 69,7%uk.
jún. 2. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Mivel M.o fele roma lassan, és nem is valami nemesi név, tényleg a fele minimum.
jún. 2. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Talán 1 Horváth ismerősöm kivételével az összes ilyen nevű ismerősöm roma.
jún. 2. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Akkor én vagyok a kivétel, rengeteg Horváth vezetéknevű ismeroősöm volt, ebből 2 volt roma.
jún. 2. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Akkor a nem cigany Horvathok kipusztultak, mert csak otven, szaz eve csak egy gyakori nev volt, mint a Kovacs.
jún. 3. 05:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek cigány ismerőseim, így az összes horváth az magyar. Van rokon is köztük (fater unokatesója, meg akkor nekem a másodunokatesóim a gyerekei, ugye?). Angol tanárom volt. Családnak volt egy másik család a barágja, ők is Horváthot. És ezt úgy, hogy amúgy nem is ismerik egymást. Három Horváth Jenőt is ismerek, mind fehér, magyarvérű hazafi. Lehet függattíl is melyik országrész, nem tudom... vagy lehet csak simán az, hogy nagyon gyakori név.
jún. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!