Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már munkahelyi...

Szerintetek ez már munkahelyi bántásnak számít?

Figyelt kérdés

4en vagyunk egy irodában és ők 3an már évek óta együtt dolgoznak. Én csak 1 éve kerültem ide de nem igazán tudtam beilleszkedni. Nem vagyok olyan mint ők..Ha esznek akkor nem hívnak, ha hoznak valamit nem kínálnak meg belőle stb.

Soha nem kérdezik meg hogy vagyok?

Én meg ha rosszul vannak mindig megkérdezem,hogy vannak? Jobban vannak-e?

Beszélgetnek amikor van rá idő engem meg kihagynak belőle..

Mintha levegő lennék.Nagyon fáj ez nekem.

Sokat sírtam emiatt itthon és mar utálok bejárni dolgozni.

Sajnos én nem vagyok olyan mint ők (nagyszájú, mindenről tudnak mondani valamit,nekik van családjuk stb).

Nekem nincs önbizalmam, csendes vagyok, nem tudok miről beszélni.

Próbálom őket kérdezgetni akkor válaszolnak de maguktól nem kérdeznek semmit.

Csak az jelenthet megoldást ha eljövök innen.

Szerencsére nem szólnak be de az,hogy semmibe néznek nagyon rosszul esik.

40 év felettiek a kollegáim.

32/N

2024. máj. 29. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
De miért foglalkozol velük, miért akarsz jópofizni meg barátkozni? Más meg örülne neki, ha nem kell. Bemész, elvégzed a munkád és kész. Ha szólnak hozzád válaszolsz. Ha nem akkor csendben maradsz, csak a munkával kapcsolatosan szólsz hozzájuk és kész.
2024. máj. 29. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezekel te még barátkozni akarnál? Dolgozni vagy ott, dolgozz. A magánéletedben meg barátkozz olyanokkal, akik megérdemlik a társaságodat.
2024. máj. 29. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Én voltam hasonlonhelyzetben. Senki nem passzolt hozzám. Idősebb csaladosak is megkeseredett rosszmájú pletykásak is a munkába ia már fásultak is egyszeruen mákom volt hogy volt hozzám haspnlo kolleganő es megfigyeltem ő mit hogyan csinál hogyan illeszkedik be és természetesen lazán viselkedve teljesen bírta ia őt mindenki. Én tanulgatom mindig az ilyeneket.

Amikor pl van párom akinek ezer haverja van es közkedvelt azt is megfigyeltem hogyan bratyizik mindenkivel, hogy vele azt érzik mások hogy jólesik nekik hogy a párom meghallgatja, értelmeset tud mondani és érdeklődő. Érdekli a másik ember válogatás nelkul. Tehát nemtől kortol státisztól mindentol fuggetlenül oldott nyitott bárkivel.

Aztán mamátol is tanultam. Ő is mindenkivel szóbaáll, az utcán a kéregetőkkel is képes udvarias is maradni es arrogancia nelkul le tudja őket rázni stb.

A szocializálódas tanulhato.

2024. máj. 29. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!