Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki, ha pletykáln...

Hogy derítsem ki, ha pletykálnak és olyan dolgokat terjesztenek rólam ami nem igaz?

Figyelt kérdés

Kisvárosban élek, és az utóbbi pár hetekben rendszeresen tapasztalom, hogy az emberek megbámulnak, többen is szó szerint mutogattak rám, összesúgtak mikor megláttak. Főleg 20-40 év közöttiek, férfiak nők egyaránt. És ez csak itt, ebben a városban van ahol élek, tehát ha bemegyek Pestre ott nincs ez. És nem beképzelem, családom is észrevette mikor velük mentem valahova. Nem vagyok prostituált, se drogdíler, semmi ilyen dolgokban nem voltam benne sose tehát ez is kilőve.

Van valami weboldal/alkalmazás, ami segítségével ki lehet deríteni vagy meg lehet nézni, hogy esetleg nem tettek e fel valamit rólam a netre?

2024. máj. 26. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Majd ha ez tettekben is megnyilvánul, pl mint 2es esetében akkor foglalkozz vele. Addig felesleges, mert nem ér semmi hátrány belőle.
2024. máj. 27. 08:12
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
*még az is lehet hogy beképzeled, vagy csak azért néznek meg mert mondjuk jól nézel ki.
2024. máj. 27. 08:13
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

"Hogy derítsem ki, ha pletykálnak és olyan dolgokat terjesztenek rólam ami nem igaz?"

"az utóbbi pár hetekben rendszeresen tapasztalom, hogy az emberek megbámulnak, többen is szó szerint mutogattak rám, összesúgtak mikor megláttak."

Én nagyon földhözragadt ember vagyok ilyen szempontból. Semmi weboldal, meg alkalmazás... Konkrétan odamennék a hátam mögött sutyorgókhoz élőben, hogy "ugyan mondja már el komámuram, hogy milyen pletyka járja rólam a városban, mert mindenhol azt tapasztalom, hogy megbámulnak az emberek és összesúgnak a hátam mögött, nekem meg fogalmam sincs, hogy miért!". Így a legegyszerűbb. Biztos lesz olyan, aki elmondja szemtől szemben is.

Bátorság, azt' kérdezd meg tőlük.

2024. máj. 27. 09:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát annyiban ér hátrány, hogy elég bunkók szoktak lenni bizonyos helyeken. És gondoltam már arra is, hogy odamegyek megkérdezni, de biztos nem mondaná meg egyik se.

Arra jutottam, hogy mostantól le fogom fotózni és videózni az ilyeneket ugyanolyan feltűnően ahogy ők bámulnak és mutogatnak, akkor majd észreveszik magukat.

2024. máj. 28. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Attól, hogy paranoiás valaki, még üldözhetik."

Én is pár napja éreztem, hogy furán viselkednek velem. Elsütöttem egy poént ezzel kapcsolatban, erre már jött is a infó, hogy mit tudnak rólam.

Bár az én esetemben félig igaz volt a hír, engem csak a másik fele zavart.

Amúgy nincs olyan barátod, aki ràkérdezne?

2024. máj. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!