11/19 anonim válasza:
#10 a 79%-os is letolt mindenkit (engem is beleértve), aki szépnek merészeli látni a barnát 😂
12/19 anonim válasza:
Barna tetszik, de a kék is.
Nekem sötétzöld van.
13/19 anonim válasza:
Nekem barna van, ami tetszik, az a kék-szürke-zöld.
16/19 anonim válasza:
79 %-os mindenkit lepontozó: megtudhatnánk, hogy neked milyen szemszín tetszik? Csak nem a lila és azért nem vagy megelégedve a válaszokkal?
17/19 anonim válasza:
(már korábban volt egy válaszom, de ehhez a lepontozási mániához még egy-két mondatot én is szeretnék hozzátenni:
örülök neki, hogy nem csak engem zavar, hogy ez a 79%-os mindenhol és mindenkit, vagy legalábbis közel mindenkit, leszavaz. Az ilyenek miatt lenne jó egy új értékelési rendszer, ahol 1 ember nem tudja ennyire lerontani az értékeléseket..)
18/19 anonim válasza:
17. Ha a válaszokban piros és fehér szemekről lett volna szó, akkor megérteném a lepontozást, de ez így nettó rosszindulat.
19/19 anonim válasza:
A zöld tetszik a legjobban (de nagyon irigylem a heterokrómiásokat is), a sajátom sajnos a világ legtriviálisabb, jellegtelen barnája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!